Суперновина! Строим реката, по която ще потекат инвестиции към България

България отблизо

„Където са магистралите, заводите никнат като гъби. В края на март поне 3 лота ще започнем да строим по „Хемус”. Това ще е реката, по която ще потекат инвеститорите към Северна България”, заяви  Борисов.

Страхотно изказване!

Вече го чуваме десета година!

Кой знае защо все я строим тази река, а инвеститорите бягат. Най вероятно затъват в някоя дупка на магистралите, или останките от асфалта им залепва по краката.

Само през последния месец четири големи фирми изтеглиха бизнеса си от България, но ако питате Борисов, това се е случило заради наплива от още по-големите, които ще се избият направо да влагат пари в икономиката ни.

„Критиците на присъединяването ни към еврозоната казват, че ще се вдигнат цените. Държавите, към които се стремим, са с въведено евро. Бих задал контравъпрос: „Кои се плашат от въвеждането на еврото и защо?”. Плашат се, защото банковият съюз и в еврозоната нито централните банки, нито банките на съответната държава могат да си позволяват волности. Защо ни е страх да дисциплинираме този сектор, който е важен за всеки един от нас?”, попита премиерът.

Хубав въпрос!

Народът се страхува, Борисов!

Народът!

Пенсии 220 лева звучат по-добре от пенсии 110 евро.

Цените ще скочат, лично твоите икономисти изчислиха с колко.

Заплатите няма да се вдигнат.

Световни финансити обясниха бавно и напоително, че след като сме във валутен борд, еврото не ни е нужно и ще утежни икономиката и оскъпи живота.

Колко пъти го каза Стив Ханке? И още много други?

Това са икономисти със световен авторитет, не са Сульо или Пульо.

 

 „Изборите са си избори и там ще си проличи и отношението на хората и всяка една партия какво предлага. Убеден съм, че ще има хора, които ще заложат пари срещу нас, може да излязат и банкери срещу нас, но ние сме длъжни да правим правилните неща, пък да става каквото ще. Вярвам в инстинкта на българския народ. Той винаги много добре преценяват. Инстинктът на хората е най-верният и той винаги ще ни води в правилната посока“, категоричен бе Борисов.

Добре, съгласни сме.

Но оставете на народа да реши!

Поне веднъж!

Става ли?

Tagged

1 thought on “Суперновина! Строим реката, по която ще потекат инвестиции към България

  1. Реална стопанско-икономическа дейност и крадлива популистична пропаганда. Две коренно различни неща. На всички е ясно, че кражбата на парите от КТБ е станало с участието на тези към които ще се вържем да ни управляват. Стига глупости, нима политиците сами вярват на лъжите си?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *