Тайна ЛОБОТОМИЯ върви в България! Вижте ЗЛОВЕЩИЯТ план на Мега корпорациите! Фактите са ЧУДОВИЩНИ!

България отблизо

Откакто в началото на 90-те години на миналия век, влезе в действие западния план за ликвидиране на България, известен под името План „Ран – Ът“, не минава и година, в която западните медии да не си „спомнят“ за нас.

Но евроатлантическият медиен бяс се развихри в невероятни размери по повод на една тяхна измишльотина, наречена „българско европредседателство“.

Статиите им, обаче, като че ли са писани от хора, на които са направили лоботомия. Тоест, изтриване на спомените. Те непрекъснато повтарят мантрите си за днешното плачевно състояние на нашата страна. Но не искат и дума да кажат по въпроса кой доведе родината ни до тази страшна мизерия. В частност, изобщо не искат да си спомнят за убийците Ран и Ът, чиито „план“ унищожи икономиката на страната. Както и за техните господари. Вижте сами:

Британският вестник „Гардиън“, например, написа няколко статии, в които надълго и нашироко обясняваше колко бедна и корумпирана е страната ни. Но забравят едно: Ние си знаем, че корупцията у нас вилнее не само в средния чиновнически ешалон. Тя е разпростряла своите отровни мрежи на всички нива във висшите етажи на властта. Парламент, правителство, държавни агенции – всичко е проядено от проказата на лъжите и пладнешкия грабеж.

Но английските журналисти услужливо забравят да споменат, че корупцията е следствие. А причината, е унищожената българска икономика. И тотално забравят, че заповедта да бъде унищожена нашата промишленост и процъфтяващото селско стопанство, дойде от Вашингтон и Брюксел. По нареждане на техните емисари, в България бе приватизирана и на практика унищожена, 80% от реалната икономика. Бяха изгонени от страната над 2 милиона млади и квалифицирани българи. Които не само работят сега за чужди държави. Но и раждат децата си там. Докато България изчезва с космическа скорост.

Почти същите абракадабри, написа и германското издание „Ди Цайт“. Забравяйки собствените си проблеми с мигрантите от Близкия Изток, които изнасилват в Германия вече и бременни жени, „Ди Цайт“ яростно се нахвърля върху малка България. Страната ни потъвала в проблемите на правосъдната система, корупцията и участието на националистите във властта. Тези проблеми у нас, дори били неразрешими, защото особеностите на „балканското“ мислене ги правели такива.

Авторите явно съвсем забравят, че преди 27 години страната ни бе с процъфтяваща икономика, а за корупция въобще не можеше да се говори. Забравят, че тези проблеми се появиха и разцъфтяха, именно когато имахме нещастието да станем членове на така наречения Европейски съюз.

И точно защото забравят много неща, те продължават безсмислено и безмозъчно да ни обвиняват, че видите ли, вече 11 години сме членове на ЕС, но престъпността и корупцията били наша запазена марка. А една лъжа повторена сто пъти става истина.

Но нека, все пак, им припомним, че престъпността, мафиите, корупцията и затъналата в проблеми правосъдна система са запазена марка на западната „демокрация“. Защото там властват парите. И именно те създават мафиите, клановете, подкупите…Парите разяждат цялата тъкан на техните общества.

Нима някой може да отрече, че в държавите от Западна Европа има корупция? И то в невероятни размери. Че именно многото пари създадоха така наречените „офшорни зони“, където богатите крият кървавите си долари и евра? Истината е, че всичко мрачно, подземно, мафиотско и грабителско, което се роди в държавата ни през последните години, е патент на Запада. Той е създателят на мафиите, не ние. Той е създателят на корупцията и пладнешкия грабеж. Той е създателят на проядената от лъжи съдебна система, която осъжда бедняка и пуска на свобода негодникът, с многото пари.

Ето затова Западът няма право да ни съди. Защото политическата лоботомия отдавна го е лишила от разум и съвест. Дано не лоботомират и нас!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Тайна ЛОБОТОМИЯ върви в България! Вижте ЗЛОВЕЩИЯТ план на Мега корпорациите! Фактите са ЧУДОВИЩНИ!

    1. ТЪП „ГЕЙ „, А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ПРОСТАК… ЕДВА ДНЕС ТИ ВИДЯХ ПРОСТОТИЯТА. И НЕ МОЖЕХ ДА НЕ ТИ КАЖА,ЧЕ СИ ТЪП ПРОСТАК !ИЗЧЕЗВАЙ…

  1. АМИ СЕГА НА КОЙ ГОСПОД ДА СЕ МОЛИМ !?И ЗАЩО ИМ БЕШЕ НЕОБХОДИМО БЪЛГАРИЯ ДА Я НЯМА КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ТУК ОСВЕН ЗА СТРАТЕГИЧЕСКО ПОЛЕ ЗА НАПАДАНЕ НА РУСИЯ !?САЩ ИМАТ ГОЛЕМИ КРЕДИТИ КЪМ БАНКИТЕ И ТЪРСЯТ НАЧИН ДА ГИ ВЪРНАТ ЗА ТОВА ПОСЯГАТ КЪМ РУСИЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *