Татяна Дончева: Държането на хората на намордник и забраната за публични събирания им е добре дошло на управниците! Те си купиха държавата!

България отблизо
Тази работа с имотите на Севдалина Арнаудова някой няма ли да я погледне? Кой ще я погледне, като са назначили КПКОНПИ и НАП… Няма да ви казвам на моите клиенти как се изчисляват задълженията пред тези органи, а тук ми обясняват ”Какво толкова?”.

Това коментира пред “Дарик радио” Татяна Дончева от “Движение 21”.

 

Дончева разнищи най-новите скандали в страната, които се множат лавинообразно през последните седмици. С изказването си тя намекна ясно, че скандалът с имотите на пресаташето на премиера няма да стигне до никъде.

 

“Народът като яде захарен памук, ще е така! Все едно да гоните Тодор Живков през 1985 година и да го питате откъде има пари да купи на Владко Живков кола“.

 

Тя попита как хора като Васил Божков довчера не са се сещали за върховенството на закона и изведнъж върховенството на закона става голяма ценност, когато някой ги “овеси от прокуратурата на ченгел”.

 

“Смея да кажа, че Васил Божков е умен човек, но с политика никога не се е занимавал. Богатите хора на България имат свойството да смятат, че политиката е проста работа и щом те са толкова сложни и умни да направят пари, значи че са умни по дефиниция и стават за политика“, коментира Дончева по повод обявения политически проект на хазартния бос, който все още е в Дубай.

 

От сигналите на Божков срещу премиера и финансовия министър никой не се вълнува, отсече Дончева и допълни: „Когато си назначиш прокуратурата, НАП, ДАНС и всички останали институции, какъв ти е проблемът?“.

 

По думите и властта не се трогва от скандалните разкрития, които бившият хазартен бос пуска в социалните мрежи.

 

“Те казват ние правим изборите, наше е „Информационно обслужване“, ние ще ги броим. Какво като Васил Божков е лъснал част от истината за нас?!? Накрая пак опираме до пари. Отиваме до това как ще се противопоставим на мутрите и на ъндърграунда на тези избори. На мен ми е омръзнало да бягам по джапанки, а те екипирани и допингирани да ми викат „Ние имаме резултат, просто защото ние сме с допинга! Класирането ни е гарантирано“, заяви Дончева.

 

По думите й ситуацията с коронавируса у нас идва “дюшеш” на кабинета.

 

За сегашната ситуация обаче е виновен народът, категорична е тя.

“Ако Васил Божков напише още две-три статийки с SMS-и, те ще затворят отново регионите и никой не обяснява откъде идват тези заразени. Държането на хората на намордник и забраната за публични събирания им е добре дошло – това е толкова прозрачно!, – коментира още Дончева.

 

“С примирението и овчедушието си, с това че подкрепиха мутрите и никой не пита откъде са на мутрите парите“. Така че няма какво да бъдат съжалявани хората, невинни в нашата страна няма. В това число и за себе си говоря, щом не сме успели да направим прелом, значи не сме направили достатъчно”, отсече Дончева.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *