Татяна Дончева с ужасяващи разкрития за герберското лоби в българската политика!

България отблизо
Акцията срещу кметове на БСП е продуктово позициониране на ГЕРБ. Герберското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара всичко, което му дойде на ум. Дори Слави Трифонов не може да го победи.
Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева.

„Важен е пиарът, връщат се към времето на Цветан Цветанов. Не е важно как е започнало всичко, и дали някога ще свърши, защото хората ще забравят. Така беше и със „Суджука“, той може да бъде жертва, но системата и недосегаемите си остават. И какво внушават на простосмъртните – ГЕРБ са борят срещу корупцията и дори посягат на тези от своите редици“, каза Дончева пред BiT.

Тя посочи, че ръководителят на Специализирана прокуратура Иван Гешев трябва да остави резултатите да говорят вместо него.

„Антикорупционният орган не работи добре – ръководството и други важни детайли не са наред, но акциите се правят от прокуратурата – тези хора от спец звеното са за придружаване и продуктово позициониране на ГЕРБ. Гешев трябва да се съсредоточи върху разследванията и по-малко да говори, защото при този обществен шум срещу Борисов и ГЕРБ, той няма как да изпъкне“, посочи лидерът на „Движение 21“.

Татяна Дончева коментира още, че герберите в политиката и извън нея са влиятелна група и те са разсипали политическата кариера на не един човек. В последните години тези хора са активизирани и са много консолидирани. Герберското лоби в България е достатъчно мощно и си вкарва нещо, от което ще се ползва в последствие“, коментира Дончева.

Tagged

1 thought on “Татяна Дончева с ужасяващи разкрития за герберското лоби в българската политика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *