Тома Биков: Не бързаме да се радваме предварително! Но ГЕРБ побеждава!

България отблизо

На тези избори побеждаваме в 90 общини“. Кандидатите ни са мобилизирани, но не бързаме да се радваме предварително“. 

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в сутрешния блок на Нова телевизия.

Според него, представянето на ГЕРБ е „доста добро“ и „вероятно ще се повтори резултата от 2015 г.“.

„В София важният извод е, че имаме два пъти повече общински съветници, отколкото БСП. Ние ясно можем да кажем, че ще управляваме с нашите общински съветници. Ако нямаме мнозинство, ще търсим подкрепа от общинските съветници на ВМРО и „Демократична България“, както и всички други желаещи“, каза Биков.

Според него, кандидатите за кмет на трето, четвърто и пето място трябва ясно да кажат тази седмица с коя група общински съветници ще управляват. Ще търсим подкрепа от ВМРО и ДБ, както и всички други желаещи, каза още той.

Той е убеден, че хората с десни убеждения в София, ще подкрепят Фандъкова на втория тур, а хората с леви убеждения, ще подкрепят Манолова, без значение как са гласували на първи тур.

„Десните ще гласуват за Фандъкова, няма десница, която да гласува за БСП, но със сигурност няма да гласуват всички, които вчера упражниха своя вот“, допълни Биков и затова: „И ние, но и самите хора трябва да се мобилизират и да осъзнаят, че е важно да се гласува“.

По отношение на изборния резултат на Манолова, Биков не вижда голям успех на левицата.

„БСП се борят за второ място. Това не е такава голяма победа, ако още се мислят за голяма партия“, допълни депутатът от ГЕРБ, цитиран от dnes.dir.bg.

Ако Тома Биков си мисли, че ГЕРБ е „голяма“ партия, то нека да види, че те непрекъснато се сриват. И губят подкрепа. С всеки следващ избор, гласувалите за ГЕРБ стават все по-малко. И това не може да се скрие от никакви социолози и политолози. Да не говорим, че никакви заклинания и молби на Борисов не могат да променят рухването на ГЕРБ. И съвсем скоро, може би още на предстоящите парламентарни избори, ГЕРБ ще повторят участта на НДСВ.

Защото, каквито и изборни манипулации да правят герберите, България е лява и социално ориентирана страна. И не на последно място, хората обичат Русия. А една съвсем малка част, които Александър Симов нарече психодесни, се опитват да управляват държавата, с подкрепата на САЩ и ЕС. Само че това е невъзможно за дълго време. И в перспектива ще стане онова, което предрече Ванга. Престъпниците ще си получат заслуженото. А в България ще управляват добрите хора, които ще възродят страната ни. С помощта на Русия, разбира се.

Такова е бъдещето, колкото и то да не се харесва на една малка част, която натрупа богатства от народната мизерия.

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *