Тома Биков: Никой не може да победи ГЕРБ на изборите, освен…

България отблизо

Не мисля, че има разколебаване в ГЕРБ, няма причини. Влизаме в една кампания, в която трябва да се отчетем пред гражданите и да им дадем решения на нови проблеми.

Победата и загубата в София ще бъдат символа на тези избори. Не разчитаме на случайността, за да спечелим. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Ясно е какво е свършено от г-жа Фандъкова и екипа й. Ние нямаме опоненти. Ние  сме в състезание преди всичко със самите себе си. Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ“, допълни той.

„Ние сме достатъчно самокритични. Със сигурност бъркаме, но това което ни отличава е, че се опитваме да се борим с чувството на непогрешимост и се стараем да не повтаряме грешките си“, увери депутатът от ГЕРБ. „Имаме воля да стигнем далеч заради ситуацията в БНР. Наблюдава се една тенденция по трупане на дългове в БНР. Трябва да направим така, че кризите в радиото и телевизията да бъдат превантивно решавани“, заяви още Биков. Той добави, че някой, който дължи пари, трудно би могъл да бъде независим.

Още не е започнала истинската надпревара за изборите, а политическата шизофрения вече избива.

ГЕРБ ще се състезава с ГЕРБ!

Да не би случайно да са се разцепили тайно, а ние да не сме разбрали?

Или г-н Биков вече се изчерпа откъм аргументи и излиза по телевизията просто да каже нещо?

А Десислава Атанасова къде е?

Започна да ни липсва вече!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *