Томислав Дончев: Хората трябва да бъдат умни и да изберат ГЕРБ!

България отблизо

За да се избере кмет, хората трябва да бъдат умни и критични, а не да се подвеждат по сладките думи на кандидатите.

Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред БНТ.

Според него, местните избори трябва да бъдат състезание по идеи, цели и качества, а не по окаляне и оплюване. Много рядко се случва така.

Дончев вижда всякакви политически сюжети в зависимост от спецификата на населеното място. Първите сигнали по отношение на действащ кмет, този, който атакува определена позиция, го прави не винаги с политически инструменти и персонални атаки.

По думите му, коалицията със СДС е добър знак за спечелване на местните избори и единодействие в дясно. Дончев очаква и естествена подкрепа от коалиционните партньори./Източник news.bg/

Коментар но ИСТИНАТА:

Нека кажем на Томислав Дончев, че ние бяхме „умни“ почти 10 години. Но не прокопсахме и държавата не стана по-силна. Точно обратното. Колкото „по-умни“ бяхме и избирахме ГЕРБ, разбира се с решаващата „помощ“ на Цветанов“, толкова повече страната ни затъваше в блатото на мизерията. Стигнахме до там, че ние като най-бедна държава в Европа станахме „спонсори“ на най-богатата държава в света САЩ. И дадохме милиарди левове за няколко самолета, които не могат да ни защитят от нищо.

Освен това, бяхме много „умни“ и дадохме златото си на задокеанския хегемон. ЕС и САЩ също се правят на „умни“ и ни забраняват да имаме своя икономика. Забраняват ни да търгуваме с Русия и непрекъснато ни вкарват в скандали с Кремъл. А страната ни от това противопоставяне само става все по-бедна. И изчезваща.

Е, в задачата се пита колко „по-умни“ от това трябва да станем?! Докато дадем всичките си пари, дето ги нямаме, на Запада ли?! Или докато не ни ограбят съвсем?! Колко повече трябва да слушаме мантрите на ГЕРБ?! Докато изчезнем съвсем ли?!

Ето затова хората не искат Борисов и ГЕРБ. Понеже ни обрича на мизерия и унищожаване.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *