Удариха дъното! Няма да повярвате къде отива Цветанов! И защо…

България отблизо

Цветан Цветанов заминава на едноседмично официално посещение във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

И докато досега притичваше там на молитвени закуски, или на обмяна на опит с ЦРУ и ФБР, както и останалите полицейски структури. Тоест на инструктаж.

Сега обаче българите изумено прочетоха, че нашият ще участва в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове във Вашингтон на тема  „В преосмисляне на голямата трансатлантическа сделка“, Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове ще има цели осем  сесии, на теми – състоянието на ЕС и САЩ, какво ще се случи след  Брекзит в отношенията между  САЩ и ЕС,   предизвикателствата на  новите технологии и тяхната  и трансатлантическа  перспектива,  както и  бъдещето  на НАТО и трансатлантическото споделяне на отговорности в света,  съперничество /забележете!/ в  борбата с тероризма и трансатлантическата политика в Близкия Изток, както и  отношенията между ЕС и САЩ в частта й, касаеща   международната сигурност.

Ако някой прочете внимателно темите, ще разбере, че малка България не фигурира в тях и сме поканени само за присъствие и от куртоазия. На форума ще се обсъждат интересите на САЩ в цял свят и тук-там на ЕС, а Цветанов не е нито евродепутат, нито министър, а зам.-председател на една партия…

Колкото до мозъчните тръстове, той пък е най-неподходящият човек, който да ни представлява в миманса, защото все пак става дума за мозъци, тоест за хора с идеи, доказани в своята област, а наш Цецко единствено може да сподели опит как се фалшифицират избори… И как се слушкат непослушните.

Чак към края на прессъобщението се казва, че  Цветан Цветанов ще проведе редица важни срещи с представители на различни правителствени и неправителствени организации от САЩ и ЕС.

Знаехме си ние, че не са го поканили да ръси мозък и идеи на форума, защото за да ръсиш нещо, най-първо трябва да го имаш.

Явно Цецко отива на инструктаж, организиран от различните соросоидни НПО-та.  Властта на ГЕРБ се клати от стотици протести. Рейтингът на Началника   рязко пада, а се говори и че САЩ вече са оттеглили подкрепата си за него. И ни готвят друг да ни управлява.

Цветанов ще се моли за себе си и за Борисов. И за още един мандат.

Дали НПО-тата и американските политици са готови да отпуснат още един чувал с пари и да задържат ББ на поста му, с цената на какво, как ще се откупим и колко още ще им дадем от България, ще получи ли Борисов още една зелена светлина, или ще си ходи, ще разберем скоро през есента.

Зависи от чупките в кръста на Цветанов, от обещанията, от търговията с  националните интереси, ако изобщо останаха такива и от позата върху килимчето.

И от мозъчните тръстове, след които нелепо е цъфнал един бивш физкултурник.

Щеше да е смешно, ако не е жалко.

И трагично за България, която отново е в ръцете на САЩ и ЕС и чака заповеди от тях!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Удариха дъното! Няма да повярвате къде отива Цветанов! И защо…

  1. ХА-ХА-ХА…
    .
    Приятели, не разбрахте ли, че дори в Америка нищо не се случва, ако преди това ни са се допитали до „цецо – мозъка“…!!!
    .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *