Ужас! Голяма шефка в ГЕРБ се сродила с партиен враг! А врагът клател и булката, и кабинета!

България отблизо

Волен Сидеров обяви пред журналисти в парламента, че началника на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова подкопава доверието в правителството, а нейни роднини са част от кръга „Капитал“, който системно атакува българското правителство. 

Сидеров посочи с пръст  дъщерята на Бъчварова – Лора Филева и зетят Росен Босев. Двамата живеят на семейни начала, а отскоро са де сдобили и с бебе.

„Нямам нищо лично към тях, но виждаме, че някои от ударите срещу правителството дойдоха от родата на  шефа на кабинета. Не мога да коментирам дали има пряка връзка, но не е логично роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да правят такива публикации.

Говоря за дописките срещу Александър Манолев, които  бяха удар под кръста, непозволен, неморален,  с който се прави опит да се блокира работата на правителството. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе виновен.

Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обвързаност, за мен е конфликт на интереси. За мен тук премиерът се огъна за Манолев, но това е лично мое мнение, каза още Волен Сидеров.  Сидеров добави, че не харесва Бъчварова нито за шеф на кабинета, нито за посланик.

Tagged

2 thoughts on “Ужас! Голяма шефка в ГЕРБ се сродила с партиен враг! А врагът клател и булката, и кабинета!

  1. ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЗАПОЧНАЛ ЛОВ НА ВЕЩИЦИ, ДАВАЙТЕ ЮНАЦИ, КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *