Ужас! Готвят пълзящ преврат на Борисов! Вижте кои са в тайната завера!

България отблизо
Група хора непрекъснато лазят по нервите на премиера и готвят пълзящ преврат в България!
Това невероятно разкритие направи Емил Димитров – Ревизоро, който е депутат от Обединени патриоти и явно се явява и адвокат на Борисов.
Ревизоро не спомена конкретни имена, но заяви, че става дума за хора от финансовото министерство, а поводът беше новият закон за горивата.

„Те са облечени във власт, който им бе дадена лично от  премиера, получиха хубави постове и сега за благодарност  се съюзиха, за да работят срещу неговия законопроект. Всичките им тайни срещи  са записани, заснети, а чиновниците получават парите под масата.  Това са разни бизнесмени, които не искат малките бензиностанции да бъдат регистрирани, за да могат да продават контрабандно гориво. Плащат си на когото трябва и продават, без да плащат акцизи.

 

„Докога ще лазят по нервите на премиера? Докога ще му се „отблагодаряват така? Докога ще се опитват  да му правят пълзящ преврат и да го свалят от власт, за да могат после да си правят каквото поискат?“ – изригна новоизлюпеният патриот.  И натърти, кои са хората –   Те се виждат кои са тези хора! Те излизат по телевизията, пишат протестни писма, лъжат народа, че горивата ще поскъпнат. Даже пращат платени клакьори, които „да вдигат шум под прозорците на Министерски съвет“. /Б.Р. Под платени клакьори разбирайте шофьорите, които ще бъдат засегнати най-много/.

 

„Не бъркайте Борисов в игричките си! Като  не можете да го излъжете, започнахте масово да повеждате българите и да ги настройвате срещу него. С една единствена цел, да го махнете и след него да настъпи хаос в страната“ – размаха пръст Димитров.

 

Той посочи и Валери Симеонов, като човек, който също подвеждал народа.

Неговото откритие, че „Лукойл” имал и бензиностанция и рафинерия е направо като откритието на Колумб! „Шел” също  има рафинерии, складове и бензиностанции. И OMV има рафинерия в Австрия и вериги в много страни, включително и в България, посочи депутатът. Тогава защо на Симеонов му боде очите само „Лукойл“? Нека мери всички с един аршин.

От думите на Ревизоро не стана ясно Валери Симеонов участва ли в пълзящия преврат, или не, но намекът клонеше повече към да. Защото го смъмри публично и го призова да мълчи.

Всъщност на Димитров не му пука за Бойко Борисов и пълзящия преврат, а за депутатското му място. Ако си замине Борисов, си отива и той.

По-страшното обаче е, че в потока от констатации и обвинения, изрече една истина. Всички заговорници са били подслушвани, има и видеозаписи от тайните им срещи.

Това означава, че сме се превърнали до такава степен в полицейска държава, че се следят чиновници, уж верни хора на Борисов, бизнесмени, и всякакви хора, които биха могли да разклатят властта.

Проследява се и всеки един протест и се записва кой го е организирал, кой го е платил, подслушват се организаторите, участниците и службите хвърлят всичките си усилия, за да запазят властта на Винету. С нашите пари, естествено.

А това вече е страшно!

В България няма демокрация, няма свободна воля на народа и инакомислещите. Има следене, слухтене и хващане за гушата на неудобните.

Това да ви напомня един друг строй, останал в близкото минало?

Станислава Славова , istinata.net

 

 

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *