Ужас и безумие: Валери Симеонов иска АПОКАЛИПСИС в България! Ето смайващите факти!

България отблизо

„НФСБ категорично ще гласуваме против решението за купуване на самолети F-16. То по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство“.

Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов, по време на дебатите, преди гласуване на  решението, дали да се преговаря със САЩ за купуване на самолети F-16, предаде репортер на Агенция „Фокус“, цитиран от Епицентър.

„За съжаление по този въпрос ние ще имаме различни позиции в партиите в „Обединени патриоти“. Ние категорично ще гласуваме против това решение по редица причини и първата е, защото считаме, че такова решение по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство“, подчерта бившият вицепремиер.

По думите му, единственият начин за защита на нашето въздушно пространство е чрез ракетни бази.

Той посочи, че другата причина да не подкрепят предложението, е, че се нарушава парламентаризмът на страната и тя вече се превръща в нещо доста по-различно от парламентарна република.

Както и да анализираме това изявление на Господаря на тишината, то може да означава само едно. Валери Симеонов иска в България да се инсталират ядрени ракети, насочени срещу Русия.

Веднага ще попитате, ама защо ядрени ракети и защо непременно насочени срещу Русия? Ами много просто. Първо, знаем за „обичта“ на Симеонов към САЩ. Той навсякъде парадираше с това и държеше Борисов в шах, докато беше вицепремиер. Накрая го изгониха майките на децата с увреждания, подкрепени от цялото българско общество.

Второ, в България вече има военни бази. И всички знаем, че те са американски. А това означава, че макар и с недомлъвки, „патриотът“ Симеонов, иска сега, тези американски военни бази да се натъпчат и с американски ядрени ракети. А те, естествено, ще бъдат насочени срещу Русия.

По този начин, според лъже патриота, щял да бъде осигурен нашия суверенитет. Остава да попитаме как чужди ядрени ракети ще осигуряват нашия суверенитет? И какво има намерение да прави Симеонов? Да се бие с най-могъщата ядрена държава в света – Русия? Която на всичко отгоре е наша двойна освободителка. И с която сме кръвни братя.

Нямаме представа, дали г. Симеонов си дава сметка какво зловещо нещо иска от страната ни?! Нима той единствен не чу десетките предупреждения на руския президент Владимир Путин, на руския министър на отбраната Сергей Шойгу и на руския министър на външните работи Сергей Лавров, които предупреждават страни като Румъния и Полша, че инсталирането на ядрени ракети в техните държави ги превръща в мишени на ответен руски ядрен удар?!

Какво иска шефа на НФСБ, и ние да сме мишена на ядрен удар?

Какви хора ни управляват?!

Явно Валери Симеонов получава заповеди от чужди държави и чужди централи. Във всеки случай не от българския народ.

Защото иначе нямаше да каканиже такива безумия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Ужас и безумие: Валери Симеонов иска АПОКАЛИПСИС в България! Ето смайващите факти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *