Ужас! Обраха най-милото на Плевнелив!

България отблизо

„Наталия Гуркова ми открадна проекта! Идеята за новото й предаване изцяло копира „Истории на успеха“. Заради нея оставам без работа“, ядосвала се съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев Деси Банова.

Информацията е на  в. „Галерия“, а близки на Банова разказаха, че бившата синоптичка била дълбоко обидена на Наталия Гуркова заради новия формат „Те са“, чиято концепция била идентична с тази на авторското предаване на Деси.

„Възползваха се от моето майчинство, за да откраднат идеята и аудиторията ми“, гневяла се новата жена на Плевнелиев.

Вдовицата на разстреляния Джордже Михалевич обяви съвместния си проект с режисьора Стилиян Иванов миналата седмица. В „Те са“ под формата на интервюта ще бъдат представяни утвърдени в своята област хора, които ще говорят за пътя си към успеха. „Това не винаги ще бъдат добре познатите лица от екрана“, обясняват от екипа на предаването, което стартира на 1 февруари и ще се излъчва всеки петък в Ютюб и Фейсбук.

В действителност така представен, проектът на Наталия Гуркова много напомня на „Истории на успеха с Деси Банова“. Бившата синоптичка също канеше хора, които са постигнали много да разкажат за своя път към успеха. Друго съвпадение е, че предаването се излъчваше в петък, както и това на Наталия. Другото общо е, че и двете нямат журналистически опит. Сега, когато предаването на Деси има своя аналог, авторското й предаване трябва да претърпи сериозни промени, за да намери място отново в програмата на НОВА.

Засега Плевнелиев мълчи, но ще се опита с нокти, зъби и връзки да спаси честта на новата си съпруга. Тя се тръшкала отчаяно и това се отразявало на семейната идилия.

Друг е въпросът какво толкова иновативно има в предаване, в което се канят хора. Идеята е толкова стара и изтъркана и се прилага откакто е изобретена телевизията. Рядко водещ може да направи предаване, ако си говори сам. Дори знаменитата Опра кани гости и разговаря с тях в ефир. Успешни, неуспешни, няма значение. Важното е да са интересни.

Не разбираме какъв е този рев и кой на кого е откраднал идеята.

В края на краищата Деси Банова е известна предимно като синоптичка.

А сега като съпруга на Плевнелиев.

Не е ли малко смешно, да не кажем жалко, да се цупи за някакво си предаване?

Та Плевнелиев, ако иска, цяла телевизия ще й купи!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *