Фандъкова се уплаши. Отказва се от битката за кмет на София!

България отблизо

Когато съм готова с решението дали да се кандидатирам за нов мандат, ще го обявя максимално публично и ще ви поканя всички. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова на въпрос дали тя ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет, цитирана от 24 часа. Тя представи програмата за 2020 г. на фондация „София -европейска столица на спорта“.

Фандъкова каза, че на сутрешното подписване на коалиционно споразумение за местните избори между ГЕРБ и СДС е била в качеството си на заместник-председател на ГЕРБ.

„Предизборната кампания предстои. Предстои да се обявяват още кандидати. Това е сериозно състезание, а аз не се притеснявам от състезания. Сега искаме да представим това, което сме направили, а то никак не е малко и да покажем новите ни проекти и идеи. Всяка политическа сила сама решава по какъв начин да представи своите идеи. Но е много важно да се знае кой стои зад всеки един от кандидатите. Това е честното и почтено поведение към гражданите“, каза още Фандъкова.

До тук официално обявените кандидати за кметове на София са Борис Бонев от „Спаси София“ и архитект Борислав Игнатов подкрепен от „Демократична България“. Очаква се омбудсманът Мая Манолова да се кандидатира, като независим кандидат и да получи подкрепата на БСП и други по-малки партии и неправителствени организации.

Доста политолози измънкаха под сурдинка, че Фандъкова може и да не се кандидатира. И това не е нейно решение, а на Борисов! В момента той е в паника. От една страна бившата учителка е най-стабилният му кандидат, но след стотиците гафове с ремонтите в София рейнингът й главоломно падна.

Манолова набира скорост и ще отвее кметицата с много на малко.

Фандъкова не обича пораженията и предпочита сама да се оттегли.

В момента Борисов трескаво търси верни и чисти кадри, но то неоцапани вече трудно може да се намери.

Зевзеци предлагат да върне Цецко или Цецка.

Говори се и за Десислава Атанасова и Тома Биков, но точно на тях пък шансът е нулев.

Tagged

1 thought on “Фандъкова се уплаши. Отказва се от битката за кмет на София!

  1. ВСИЧКИ ПП СА КОМПРОМЕТИРАНИ ,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПАРТИЯТА НА МИНЧО СПАСОВ,НО ЯВНО СМЕ СЛЕПИ И ГУЗНИ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА МОГАТ МНОГО ,НАРОЧНО НЕ ДАВАМЕ ПОПУЛЯРНОСТ НА ТЯХНАТА ПАРТИЯ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *