Хампарцумян: Няма честни десни в България! Важното е, че всички гласуваха против комунизма!

България отблизо

„Понятието „дясно“ в България е доста флуидна концепция. Важно е да отбележим обаче, че местните избори бяха спечелени от хората, които не харесват комунистите. В София конкретно тази власт никога не е била на почит“, коментира банкерът Левон Хампарцумян.

Той бе категоричен, че това, което се харесва у кандидат-кметовете, са добрият публичен имидж, интелигентността и компетентността. И не било задължително те да бъдат свързани с харизма. „Малко харизма в политиката никога не пречи. Тя обаче не може да управлява сама. Трябва да бъде подкрепена от други качества и хора, които разбират от работата си“, допълни още той.

Левон Хампарцумян отбеляза, че отправяйки поглед към резултатите от изборите, става ясно, че именно такива хора са спечелили вота. „Има съществен мажоритарен елемент във всичко, което се случи. Напълно нормално е един политик да води политическа кампания всеки ден. Той непрестанно трябва да показва какво върши и да бъде разпознаваем“, подчерта гостът в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Странно, най-високо платеният българин се промъкна в телевизионно студио и започна да пръска „умни“ мисли, наред със социолозите и политолозите.

Най-вероятно се страхува да не си изпусне топлото местенце и да не обеднее. Макар че заплатата му е колкото парите на 500 пенсионери на месец.

Точно той ли ще казва кое е ляво и дясно?

Точно той ли ще хвърля камъни по всички, които не са гласували за ГЕРБ?

Та те не бяха само леви и десни, а масово потиснати и бедни и ужасени от мизерията и безправието, в което живеем.

Само че забрави едно.

ГЕРБ не победи.

Кметовете му бяха избрани с една пета от гласовете на правоимащите. Къде бяха останалите?

Отчаяни и обезверени.

Но пробуждането започва.

Няма ляво, няма дясно.

Всички срещу един, г-н банкер.

Запомнете го.

Гледайте си заплатата, докато още я получавате…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *