Харизанов моли Борисов да не подава оставка, защото президентът щял да направи опасно и неадекватно правителство!

България отблизо

Ще е безотговорно Бойко Борисов и правителството му да подадат оставка както при предишните два мандата на управление.

Недоволните от него трябва да си зададат въпрос „Кой?“, но не онзи, а истинския, защото Нинова (БСП) и ген. Атанасов (ДСБ) като лидери нямат и 5% от качествата и възможностите на Борисов. Това каза Георги Харизанов от Института за дясна политика в предаването „Денят с В. Дремджиев“.

Той използва думата „неадекватен“ за президента Румен Радев, който трябва да назначи служебно правителство, ако случайно и третото правителство на Борисов си отиде с оставка.

Харизанов заяви, че изразът „тулуп“, който мнозина възприеха като обида на Бойко Борисов към гражданите, е бил насочен към конкретна личност, но не каза коя е тя. Той обаче беше категоричен, че езикът, на който говори премиерът, се харесва от хората. По повод казаното от бизнесмена Васил Божков в интервюто му за bTV от Дубай, Харизанов коментира: „Божков няма дефицит на смелост, така че, ако ще казва нещо, да казва. Шеста година чакаме Цветан Василев, който каза „ще видите какво ще стане, като си отворя устата“. Не е станало нищо“. Според Харизанов срещу Васил Божков е действано с излишна показност. Той подчерта също, че далеч не целият бизнес на бизнесмена е спрян.

Кой е Харизанов, за да нарича президента ни неадекватен?

Не е ли един човек съден и осъден за злоупотреби във фонд „Земеделие“ и „Напоителни системи“?

Тогава от пиедистала на каква нравственост, или с какви очи издава присъди на другите?

Знаем, че се страхува неистово да не падне Борисов, защото така ще загуби сладката си службичка и възможността да ни промива мозъците от придворните телевизии.

Но може ли заради едната му заплата да застанеш срещу цял един народ?

Той явно го може!

Tagged

2 thoughts on “Харизанов моли Борисов да не подава оставка, защото президентът щял да направи опасно и неадекватно правителство!

  1. Този „десняк“ от т.нар. „Институт за дясна?!“ политика в интелектуалните му измерения го схващам като вързан с дясната ръка за левия крак. Може и обратното – със същия ефект.
    Недоволните от Борисов наистина си задават въпроса „Кой“, но с добавката „друг“, като в никакъв случай не свързват решението му лично с Борисов. Искат всеки друг само не и Борисов!!! Трудно решение, но не и неизпълнимо – нещо, което схванатият разум на „десняка“ не схваща.
    Радев веднъж назначи неадекватно служебно правителство начело с един съчинител на стихчета за момченца със запек, вярвам че си е взел поука.
    „Тулуп“ било казано за определен конкретен човек… Откровението ни връща във времената, когато всичко беше „в името на човека, за благото на човека“. И ние знаехме кой е Човекът! Универсална формула, разкриваща напълно кой днес е Човекът…

  2. Е да!Шопето е голям страх!Този е толкова ясен и жалък,че си струва заради такива да се измете шайката на Борисов,и не само!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *