Харизанов: Президентът лъже за подслушването! А целта му е да си вдигне рейтинга и да извива ръце!

България отблизо
Да се говори, че ДАНС подслушва президента е дълбоко невярно и той го знае. Не му прави чест да лъже толкова грозно при публичните си изказвания. Нелепо е изказването му. Това заяви Георги Харизанов.

Радев се опитва в аванс да се изкара жертва, което на моменти сработва, поради това, че фактологията остана някъде назад в замерването с епитети, коментира още той пред Нова телевизия.

 

Гешев не е малко, а много изнервен от всичко това, което стана последните дни. И то с основание се дразни. Ако може и аз да дам съвет, бих използвал една идея по-висок език. „Бизнесменчета“, „игрички“ са думи, които не подхождат на главния прокурор, посочи Харизанов.

Тук е моментът да го попитаме какво би казал за лексиката на премиера, но ще премълчим.

Темата е подслушването.

Ако не е ДАНС, ако не е МВР, ако не е някоя спецслужба, то кой е?

Или президентът сам се е подслушвал?

Ако го е направил сам, което е в областта на фантастиката, защо записите се разгласяват от Гешев?! Или и той е в играта?

Ако всичко това не е истина, защо беше развявано из всички медии цяла седмица, а прокуратурата обясни, че имало някаква фирма, която била следена? Щом е следена, кой я е следил?

Грозно е да се твърди, че президентът лъже.

И то от човек, който е съден и осъден за злоупотреби.

Някой е подслушвал президента, прокуратурата хвърли записа в публичното пространство и накрая излиза, че президентът си измисля всичко това, за да си вдигне рейтинга.

Харизанов, защо не вземеш да се прегледаш?

Крайно време е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *