Харчим луди пари за родните министри! Вижте поредната привилегия, за която малцина знаеха

България отблизо

Отнесен от вихъра да хвали новия бюджет и големите успехи на правителството, Владислав Горанов се изтърва да говори за бюджета на НСО.

Той заяви, че се бил отказал от услугите на държавните пазванти и се движел със собствено превозно средство и няколко министри също не ги ползвали. Но голяма част имали не само държавни коли, но и шофьори и охрана. Това било заварено положение и всички се възползвали от него.

И не обясни кои в момента се възползват от тази услуга и най-важното защо. Той премълча и фактът, че едни от най-подготвените момчета в охраната се използват не само да закарат подопечния си министър до работа, но след това са на разположение на съпругата му, която ги кара да водят и вземат децата от училище, пращат ги на пазар, да носят дрехи на химическо чистене и на всякакви места, където може да отиде домашната прислужница, а не висококвалифициран, минал през тежки подготовки специалист.

Някои даже отиват с колите на НСО на вилите си през уикенда, а после викат шофьора да ги вземе. Това им излиза абсолютно безплатно.

Нямам нищо против да се проведе дебат колите и шофьорите на НСО да отпаднат и за министрите“, заяви  Горанов.

Какъв дебат, какви пет лева?

Вие там горе чувате ли се какво говорите?

Откъде накъде министрите имат право на специална охрана и ние ще плащаме от джобовете си за нея? Някой заплашва ли ги, наемни убийци ли ги гонят, какво ли? Е, народът не ги обича, но това повод ли е да се обградят с въоръжени до зъби мускулести мъжаги?

Как холандският премиер може да ходи на работа с колело, а нашите едва не ги носят на ръце до служебната кола, за да не се изморят?

Какъв дебат и защо ще се води? И най-важното кои ще участват в него? Ако са политици, безсмислено е.

Министри и депутати трябва веднъж завинаги да разберат, че са избрани от този народ да му служат, а не да го дерат.

И ако не могат да си вършат работата, да се махат.

На собствен ход, а не със служебна кола и шофьор-прислужничка до тях!

А защо пък охраняваме националното богатство Пеевски и с какви пари и това подлижи ли на дебат, Горанов да каже!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

1 thought on “Харчим луди пари за родните министри! Вижте поредната привилегия, за която малцина знаеха

  1. ДЕБАТИ И ТО ОСНОВАТЕЛНИ , ТРЯБВА ДА ИМА ПО СТОТИЦИ ПОВОДИ…..ТРЯБВА ОБАЧЕ ДА ИМА И ПОЧТЕННИ ПОЛИТИЦИ…ОТ ГЕРБ ГОВОРЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ЗА …ПОЛИТИКИ. ?! ТЕ ИМАТ МОЗЪК САМО ЗА ДАЛАВЕРИ И …РАВНОВЕСИЕ….НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ИМ НАПОМНИ,ЧЕ “ НА ОНЯ СВЯТ НИЩО НЕ СЕ НОСИ“ ……НАЙ ЛОШОТО КОЕТО СТАНА Е,ЧЕ МЛАДИТЕ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ, А СТАРИТЕ УНИЖАВАНИ И БОЛНИ ТЪРПЯТ ТАЗИ КРАДЛИВА БАНДА. …..ИМА ГОСПОД, ТОЙ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО ,МАКАР И КЪСНО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *