Хванаха огромна далавера на Иван Костов! Скрил половин милион лева от данъчните, познайте кой му помагал!

България отблизо

Данъчните са открили 400 бона с недоказан произход на бившия премиер и тартор на Българското задкулисие Иван Костов и съпругата му Елена. 

Това обяви самия той в ефира на bTV, където даде програмно интервю, за да се оплаче от разкритията на НАП, съобщава „Монитор“. Според Костов парите били съвсем чисти, а сумата била толкова голяма защото „средствата били добре управлявани от финансов инвестиционен фонд“.

Костов явно е единственият вложител в КТБ, който може да се похвали с подобна доходност на авоарите си в източената от протежето му Цветан Василев банка.

Този момент обаче тактично беше пропуснат, както от Костов така и от водещия. От интервюто обаче все пак става ясно, че Костов силно се страхува, че сега, както е по закон, данъчните му далавери ще бъдат предадени на прокуратурата за разследване.

Припомняме, че Костов беше след един от най-големите вложители в КТБ, заедно с Вежди Рашидов и други силни имена на деня, но те изтеглиха авоарите си чрез цесии и други врътки в закона.

В момента бившият шеф на СДС играе ролата на репресиран, но задкулисно дърпа конците в политиката.

Tagged

1 thought on “Хванаха огромна далавера на Иван Костов! Скрил половин милион лева от данъчните, познайте кой му помагал!

  1. ТОЗИ ЧОВЕК Е УНИЩОЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТ НИ ,НО ДЪРЖАВНИЦИТЕ СЕ МЪЛЧАТ И ПРИКРИВАТ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ,ТОВА ОЗНОЧАВА ЧЕ СМЕ РАЙ ЗА МОШЕНИЦИТЕ НА ВРЕМЕТО !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *