Хитър американски дипломат зове САЩ да направят нещо извънредно! Ще се смаете!

Свят

Бившият американски дипломат Денис Ортблад заяви, че Западът трябва да приложи „реалистична политика“ към Москва, най-вече по отношение на въпроса за Крим, съобщава „Спутник“.

Дипломатът подчертава, че населението на Крим винаги е било предимно руско и жителите на полуострова се идентифицират с „историческите битки на Русия срещу инвазията на Запада“.

Според Ортблад е ясно, че „народът на Крим няма да се откаже от гордостта за своята традиционна руска идентичност, и затова няма да приеме връщане в Украйна“.

За нормализирането на отношенията между двете страни Ортблад предлага да се намали ядрената заплаха, да се преосмисли ролята на НАТО срещу предполагаемата руска заплаха, както и да се улесни обменът на млади хора./news.bg/

Хитрият американец всъщност е разбрал, че заплахите на САЩ не помагат срещу Русия. И предлага да се действа така, както срещу СССР. Тоест, САЩ да намалят военната заплаха срещу Русия и да привлекат млади хора от Русия в Щатите, където ще им внушават колко свободни и демократични са американците и колко лош диктатор е Путин. След няколко поколения тази схема може и да проработи. Така, както проработи и при нас. Ние се хвърлихме в обятията на американците като очаквахме да забогатеем и да живеем в свободна страна.

Само че се случи точно обратното. Вместо да забогатеем станахме бедняци, а свободата изчезна и сега искаме да сме толкова свободни и безгрижни, колкото бяхме по времето на социализма.

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *