Цветанов и Симеонов в нова коалиция? Вижте защо скочиха в потурите

България отблизо

Човекът от народа! Така може да бъде наречен Цветан Цветанов веднъж в годината, когато слиза при хората и се прави на един от тях.

„За мен беше огромно удоволствие за девета  поредна година да присъствам на откриването на Международния фестивал на фолклорната носия  край Жеравна“,  написа или му написаха, защото е без правописни грешки,  шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в профила си във Фейсбук профил. Там той съвестно докладва, че е бил със съпругата си Деси и избори чинно важните местни хора от ГЕРБ, които също са присъствали. Явно останалите не се броят, или служат за фон.

Бях в компанията на 20 хиляди истински българи, похвали се Цецко, сякаш който не е бил там, не е истински българин.

Трябва да пазим българското, трябва да помним родовите си корени, добави той.

Съборът е приватизиран от главния физкултурник на Републиката много отдавна и там от други политически сили не смеят да припарят, за да не излезе, че се пречкат в краката му.

Тази година единствен се осмели Валери Симеонов. Той навлече потурите и везаната риза и гордо се настани до Цветанов за снимка. А Цецко пусна и нея. Волно или неволно.

Което веднага породи въпроси у политическите наблюдатели. Вицето непрекъснато хвърля огън и жупел по премиера, обявил е истинска туристическа война на вярната МУ министър Ангелкова, но демонстрира топли отношения с кадровика на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Те не за пръв път се сблъскват уж случайно на различни събития, Цецо отдавна защитава Валери от враговете му и неглижира напрежението в коалицията.

Сега пък застанаха рамо до рамо на събора да защитават българщината.

На всички е ясно, че Обединените патриоти са пред развод. Че пак са обединени, но ВМРО и АТАКА срещу НФСБ.

Пред Симеонов остава дилемата да се влее ли в редиците на разцепилото се на десетина партийки СДС, или направо да се хвърли заедно с оределия си електорат право в прегръдките на ГЕРБ.

Топлата връзка с Цветанов вече показва накъде се е наклонила капата му.

Само че защо продължава да лае срещу Борисов?

Ето това е въпрос за 1 милион лева.

А отговорът му скоро ще изненада всички!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Цветанов и Симеонов в нова коалиция? Вижте защо скочиха в потурите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *