Цветанов: Който гъкне повече за апартамента ми, го давам под съд!

България отблизо

Цената, която съм платил за апартамента, е много по-висока от тиражираната и проверката ще го докаже. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заяви, че срещу партията се води цялостна медийна атака. „Дори и в момента разговарям с адвоката и правим анализ на това, което се случва. Мисля, че и в момента имаме готовност да заведем дела към определени хора, които действително преминаха границата на нормалното в обсъждания и коментари”, заяви Цветанов.

И от  КПКОНИ ревнаха с кървави сълзи.

„Атаката срещу Комисията е от двама олигарси и една политическа партия, за което има 2 млрд. и 200 млн. причини, които могат да мотивират не една политическа партия да направи това. В Комисията тече проверка на информация на приближено лице до политически лидер. Същото лице, в качеството си на висш държавен служител, възползвайки се от служебното си положение, е извършило злоупотреби, вследствие на което е получило неправомерно парични суми в особено големи размери. За същото това лице са налични данни, че организира изборите на определена политическа партия. По същия случай се извършва и втора проверка за изнасяне на информация от служител на Комисията към същото това лице. Материалите за изнасяне на информация са предадени на прокуратурата.“

Ами кажете го този човек, защо мълчите?

Барбекю имате ли?

Имате.

Какво да решава прокуратурата?

Колкото до Цветанов, явно вече е наел адвокат Марковски да го защитава. Което поражда известен размисъл за невинността му, но това е друга тема.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *