Цветанов: Лоялен съм към премиера. ГЕРБ за мен е кауза. ГЕРБ е България! Някой ме натопи и ще се жертвам за родината!

България отблизо

„Имам конкретно решение, което засега съм споделил само със съпругата си. Сега ще го споделя и с премиера Борисов.“ Това заяви при пристигането си на летище „София“ от САЩ председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов

ГЕРБ за мен е кауза, лоялен съм към премиера. Говорили сме с него през последните дни по въпроса, увери Цветанов и отказа да отговори на питането има ли трусове в партията.

 

„Винаги, когато съм водил някакъв политически разговор и има някакъв дебат, първо изчиствам със страната, с която трябва да говоря и след това правя публични изявления“, каза още председателят на парламентарната група на управляващата партия.

Атаката срещу мен е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори, лоялността ми към премиера и ГЕРБ ще продължи и занапред, каза още Цветанов.

„Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах – имах възможност да се запозная с всичко това“, заяви Цветанов. По думите му атаката срещу него е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които е правил през всички тези години.

 

„От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред“, каза още Цветанов.

Поправките в Закона за устройство на територията нямат отношение към строителството на кооперацията „Златен век“, заяви Цветанов.

„Мисля, че за всички специалисти по ЗУТ се видя, че тази поправка няма никакво отношение към кооперацията „Златен век“. Това беше казано от експерти. Няма нищо общо със сградата“, заяви той.

Цветанов коментира, че оставката е личен от всеки един човек. „Аз ще направя своя личен акт, след като запозная и премиера Борисов“, добави той.

По думите му скандалът с апартаментите няма да попречи на изборите.

 

„Аз смятам, че сме сериозни хора и всеки един трябва да си направи извода какво се случи и трябва да излезем действително много по-консолидирани“, добави Цветанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *