Цветанов: Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

България отблизо
Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже, че направих това, което съм дълбоко убеден, че трябва да сторя. С тази реплика в ”Панорама”, Цветан Цветанов отново шокира зрителите.
Социалните мрежи буквално ”завряха” от възмущение. Преди два дни премиерът Бойко Борисов призна пред журналисти, че с последните скандали ”отвратихме хората”.

 Цветанов заяви, че никога не е облагодетелствал строителната фирма „Артекс“, докато е бил депутат в Народното събрание.Той заяви, че решението му е било лично и подчерта, че не чувства угризения, защото в сделката за апартамента няма нищо незаконно. Той даже стигна дотам, че не изключи „руска намеса“ около скандала и дългата ръка на Путин, която го застигнала с…компромати.

 

В сряда Цветан Цветанов подаде оставка като депутат от НС и председател на парламентарната група на ГЕРБ, но остана зам.-председател на партията.

Цветанов заяви, че решението му е било лично, но е било съгласувано със семейството му и с премиера Борисов. Цветанов подчерта, че не чувства угризения, защото сделката с апартамента му е напълно законна.

Нито веднъж господин председателят на предизборния щаб не пожела да обясни откъде са парите за апартамента му с частния асансьор. Той хвърляше обвинения наляво и надясно и непрекъснато се изкарваше жертва на едни или други „тъмни сили“, на заговор и едва ли не на световна и родна конспирация.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *