Цветанов разкри тайните планове на президента Радев! Подстрекавал протестите и искал нещо страшно за България! Вижте какво:

България отблизо

ГЕРБ е в ступор! ГЕРБ е в шах! Борисов не може да се побере в кожата си. Не може да излезе и по една телевизия пък да насмете здраво народа.

Млъкнаха Лилито, Десито, че даже и Тома Биков.

На Барикадата остана само Цветанов, който е готов и голи гърди да защитава ГЕРБ от настръхналия народ.

„Знам какво са направили БСП –  те имат организация да мобилизират хората и нарочно да затапят ключовите пътни възли, за да създадат хаос в страната и да клатят властта.

Категорично БСП, както и други политически сили, които сега са извън Парламента, стоят зад уж спонтанните протести, коментира  Цветан Цветанов рано-рано пред бТВ протестите в страната.

„Много добре ги зная тези неща. На срещата на Корнелия Нинова с кметовете ся разисквани и тя им е пуснала опорните точки! Казала им е – нека ги изметем от улицата, така ще получим по-висок резултат на предстоящите избори, обработила ги е“ заяви Първият до Борисов.

/Няма да го питаме откъде знае какво е говорила Нинова с кметовете. Цецко всичко знае! Нищо чудно във всяка зала да е сложил някой да му докладва, или просто да е подслушвал/

„Цената на горивата зависи ли от Правителството? Кажете ми!“ – обърна се театрално той към водещите.

И не само БСП са в заверата. Зад тях прозира фигурата на президента!  Обръщението на президента Радев не му прави чест. Как така ще говори, че тези, които имат стари автомобили били най-ниският социален статус на обществото? Как ще приказва за социална справедливост? Така той разделя народа и иска да се хареса на най-бедните! Това е чиста проба популизъм! Страх го е за рейтинга му и го помпи!

Този законопроект за старите автомобили се обсъжда от цели пет години. Радев с това си изказване показва политическа некомпетентност.

Един президент, който отправя такива послания към народа, просто иска да внесе хаос в държавата. А на кого е необходим този хаос? На него и на партията, който го издигна.

За мен президентът е или е популист, или е некомпетентен!

Той трябва да е обединител на нацията! Той трябва да уважава правителството, избрано от народа и неговите решения. А вместо това – виждате какво прави. Тайно и подмолно  в момента тласка държавата към предсрочни избори, за да назначи служебен кабинет и да управлява еднолично“, заплаши  Цветанов.

Ама недей, бе Цецко!

Кого уплаши, освен хората на хранилка при ГЕРБ?

Защо искаш да изкараш президента някакъв зловещ и опасен човек, който искал да ни управлява?

На усещаш ли, че и народът иска същото?

Радев ясно каза – не може да се държи страната в такава мизерия и бедност. Не е човешко да се слагат все по-нови и нови данъци. Ненормално е цените да растат, а заплатите и пенсиите да стоят на едно място.

Не може да сме най-бедната държава в ЕС и да не правим нищо, за да се измъкнем от блатото.

Ние също сме съгласни, защото досега бяхме до шия в калта, а вече бълбукаме под вода.

Искаме нов кабинет с некорумпирани министри.

Искаме правда, искаме справедливост.

И ако президентът може да ни я осигури, нямаме нищо против.

А вие за 10 години доказахте какво можете.

Време ви е да си ходите!

При това крайно време!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *