Цветанов се поболя от тежка болест! Вижте как се обръщал към жена си, когато го ядоса

България отблизо

Цветанов се разболя и то сериозно.

Не минава и ден, без да се заяде поне по два пъти с президента Радев.

Не пропусна и днешния ден, в който след дълга почивка депутатите благоволиха да се върнат на работа.

Сред нас има политици, които все още не разбират, че хората не приемат обидно кресливия им тон, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ в декларация от парламентарната трибуна

Румен Радев препотвърди нежеланието си да работи за хората заедно с техните избраници начело на властта. За какво единение говори той тогава? Неслучайно някои определиха думите му като агресия, други – като революционен патос в конгресна зала, а трети – като израз на лични политически амбиции. Европейски медии коментираха, че речта му е „свръхполитизирана” и заподозряха, че наричайки се обединител на нацията, той успява единствено да провокира разделение и омраза.“ 

Първото заседание на парламента изобщо не беше на тема президент и действията му, но Цветанов не пропусна да започне словото си с него. И как няма, като е натоварен от Борисов да води еднолична борба с президента, а Радев не стои мирен, а има нахалството да се изказва и то без да се консултира с ГЕРБ, коментират иронично в социалната мрежа.

Цветанов остана без почивен ден през дългите празници и обикаляше като цветарка телевизиите да вие срещу Радев. Даже поръча бързо социологическо проучване и обяви, че рейтингът му падал.

Но и това не помогна.

Цецко до такава степен е обсебен вече от президента, че психиатри определят състоянието му, като натраплива психоза. Каквото и да се случи в държавата, виновен е Радев и само Радев.

Образът на президента се е вселил до такава степен в съзнанието на кадровика на ГЕРБ, че той започнал да нарича непослушните или дръзналите да мислят различно свои съпартийци с името Радев, издадоха смаяни активисти от партийната централа.

Какво ми се правите на президенти, крещял той на всеки, който дръзнел да го закачи.

Според зевзеци във форумите, жена му също стъпвала на пръсти вкъщи, защото на няколко пъти се обърнал към нея с името Радев, когато го ядосвала.

Трезвомислещи пък предлагат Цецко спешно да се съюзи с Марешки. В аптеките на опонента му има достатъчно лекарства, които могат да помогнат в тежката ситуация.

Само че президентът продължава борбата за социална справедливост и кара Цветанов да подскача непрекъснато.

А натрапливата психоза много трудно се лекува…

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *