Цветанов с жестоко обвинение: Ето кой очернил България пред света и искал сваляне на Борисов!

България отблизо

Люта ненавист пламна между управляващите и обществото след жестокото убийство в Русе.

Цветан Цветанов даде обширно интервю пред БНТ и заяви, че:  „,,Свободата в журналистиката е станала толкова голяма у нас, че всеки може вече  да говори и си пише всичко,  каквото си пожелае! Станахме жертва на хибридна атака от различни медии в цял свят, които искаха да очернят страната ни.

Почувствахме се омерзени и обидени от начина, по който бе атакувана държавата ни отвътре и международно. Желанието им беше да внушат на света, че тук стават политически убийства и управляващите работят против народа.  Бяха използвани всякакви механизми и способи, за да се мисли негативно за България. И успяха да внушат едно усещане за страх, нестабилност и политически репресии.

Бившият вътрешен министър някак пропусна, че сред „атакуващите“ и търсещите истината бяха авторитетни световни агенции и телевизии и чак „Ал Джазира“. Че целият свят една ли не реши да сваля българското правителство, включително и най-голямата организация „Журналисти без граници“.

Той не пропусна да обвини и родните медии. „Българската журналистика също допринесе за това. Трябваше да има една сдържаност, една обективност още от самото начало. А то всеки започна да излиза със своя версия. Повечето от които се целеха в самото правителство. Имаме огромна свобода на журналистиката, която бе използвана да се всее смут сред народа. И това ни изигра много лоша услуга. Сега у много хора ще остане усещането, че има нещо съмнително, въпреки че заловихме за рекордно време убиеца на Виктория “.

Абе, Цветанов, чуваш ли се какви ги говориш?

На кого да вярваме? На теб, или на цифрите?

Каква е тази свобода на словото, когато официално по този показател се намираме на 111-то място в света? От общо изследвани 128 държави? Как беззъбата ни и отвсякъде притисната в ъгъла журналистика ще успее да проведе хибридна атака и да подведе колегите си в цял свят?

Как доказано купените от властта медии, ще се осмелят да слагат прът в колелата на тези, които им плащат?

Как така допринесоха за сриването на авторитета на Борисов?

Как клатят правителството и ни очернят международно?

Според Владо Беренау този случай ще развърже ръцете на властта и ще наложи още по-голяма цензура в медиите. И от 111-то място ще излетим направо извън класацията.

Само че устата на народа никой не може да запуши.

От него се страхувайте, не от медиите.

Той е този, който се съмнява във всичко, което кажете и ви иска извън властта!

Още ли не сте го разбрали?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

8 thoughts on “Цветанов с жестоко обвинение: Ето кой очернил България пред света и искал сваляне на Борисов!

  1. КОЙ НЕ ЖЕЛАЕ СМЯНАТА НА ЕДНО ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО?

  2. възмутен работещ, но не като банкянският селяндур каза:

    Долу ГЕРБ, гербаджийските престъпници, воглаве с този крадец с 6 апартамента, началника м национален предател, В ЗАТВОРА, ЗАЕДНО С ДЕБЕЛАКА ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!!

  3. Та нали медиите са ваши? Как така са усепели да разклатят правителството?

  4. Цветанов не знаели че те всички са мерзавци, нахални, горделиви нечестиви, непочтени???? Били ги омерзили???? Истината го боде и те най-безочливо и арогантно продължават да нарастват, вместо да се покаят и търпят последствията от престъпната си дейност.

  5. Цветанов не знае ли, че те всички са нахални горделиви, непочтени, непочтени мерзавци??? Били омерзени??? Истината го боде и те най-безочливо и арогантно продължават да нахалстват, вместо да се покаят и търпят последствията от безобразията си!!!

  6. Абе,боклук,колко време ще плащаме след решения на Старсбургският съд твойте простотии като министър на вътрешните работи?Ти с тази четвъртита глава,пълна с лайна,само глупости можеш да твориш и създаваш проблеми.Рано или късно ще се отзовеш при бай Ставри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *