Цветанов с поредна изцепка: БСП разбиха МВР, за да свалят ГЕРБ!

България отблизо

БСП внасят вот на недоверие на тема „Сигурност“ без да си дават сметка, че през 2013 година те разбиха оперативната система на МВР. Това заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Дарик радио.

Последните два вота на недоверие на БСП съвпаднаха с началото и края на председателството на Съвета на ЕС. Това никак не е случайно и за пореден път доказа, че БСП изпитват неудобство сред обществото да се говори за успехите на европедседателството, каза Цветанов. Той коментира още  преговорите между Гърция и Македония за името, работата на правителството в социалната сфера и развитието на процеса по присъединяването на България към Шенген. От НАТО вече са готови за започване на процедура за приемането на Македония. Това ни дава допълнителна сигурност и спокойствие, че никой и по никакъв повод няма да има териториални претенции към съседите си, заяви Цветанов.Ако се връщаме постоянно в историята няма никога да се получи европейската перспектива за Западните Балкани“, коментира той.

„Македония и Гърция достигнаха до консенсус, но виждаме, че това създава допълнително вътрешнополитическо противопоставяне, възможност за отдалечаване на Македония и Западните Балкани от европейската перспектива“, обясни Цветан Цветанов. „Това, което се положи като усилия, трябва да бъде признато и да вървим напред. В противен случай нито Западните Балкани, нито региона ни ще бъде сигурен и стабилен“, изтъкна той. „През последните няколко месеца дипломатическият контакт между България и Македония е много динамичен. На всякакво ниво, президентство, изпълнителна и законодателна власт България е комуникирала и стимулирала провеждането на срещи“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Страхотни думи, страхотно изказване! Остава и някой да повярва!

Tagged

2 thoughts on “Цветанов с поредна изцепка: БСП разбиха МВР, за да свалят ГЕРБ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *