Цветанов тайно ЗАПЛАШВА Нинова! Ето какво НАПРАВИ втория в ГЕРБ!

България отблизо

На брифинг в парламента, председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че се притеснява за лидера на социалистите Корнелия Нинова.

Бившият шеф на МВР се обърна с молба към левите депутатите с думите: „Бъдете силни, бъдете искрени, кажете истината на вашите пленуми, покажете какво носите в себе си“!

След това, бившият физкултурник добави, че е силно притеснен за Корнелия Нинова, понеже, по думите му, тя водела социалистическата партия към пропастта. Той дори се притеснявал още, че въпреки всичко, Нинова нямало да изведе партията си напред на следващите редовни избори. Поради тази причина, Цветанов отправил молба към Нинова, цитиран от news.bg, да направят всичко възможно, за да преосмислят поведението си.

Преди да премине към молбите обаче, на брифинг в парламента той реши да отговори на жалбата на Корнелия Нинова, че не й позволили да проведе среща с кмета на град Дунавци. Червеният лидер се оплака, че кметът на Видин й отказал зала за срещата. Отказът за залата бил заради предварително планирано обучение. На Корнелия Нинова обаче е предоставена друга зала, за да си проведе срещата.

Госпожо Нинова, моля ви недейте да противопоставяте хората, помоли се Цветанов. Кметовете са на всички граждани, изтъкна той. Нинова, по думите му, тиражирала лъжи, но така нямало да повиши рейтинга на столетницата. По начина, по който го правите, може само да отблъснете вашите избиратели, защото и те не искат да живеят в тази конфронтационна среда, обясни той. Лъжи били твърденията на соцлидера, че директорите на детски градини също трябвало да доносничат пред ДАНС.

Цветан Цветанов се надявал, че когато соцлидерът обикаля страната, ще похвали евродепутатите на ГЕРБ и успехите, които те донесли на страната. Когато решите, че можете да участвате активно в политическия живот, сме готови на дебат, обърна се пак към Корнелия Нинова той.

Цветанов още един път се примолил на депутатите от левицата да направят нещо и да убедят водача си да се върнат в парламента.

Ха,ха,хаа, виждате ли докъде я докараха герберите и то с най-ръководни рангове. Като видяха, че техният парламент вече не само има 8% рейтинг, но и е бламиран от опозицията, го удариха на молба и на притеснения. Молят Корнелия Нинова и левите депутати да се върнели в парламента. Но Елена Йончева го каза ясно, че ГЕРБ са организирана престъпна група, която има главатар и всички изпълняват нарежданията му. Така че социалистите няма на какво да бъдат опозиция в този парламент.

Затова нека Цветанов да запази притесненията си, които повече приличат на заплахи,  за себе си. И да призове най-напред своя шеф, както и подопечните му депутати да не газят демокрацията, Изборния кодекс и обикновените хора в България с техните лобистки закони и закончета. А да започнат да работят за България и нейните граждани. Защото техните действия от вече почти 10 години доведоха икономиката до колапс, а страната до невиждана демографска катастрофа.

Има и още много други нетърпящи отлагане проблеми като доходите на хората, отчаяния хал на здравеопазването, крещящо високите цени на лекарствата, дори на животоспасяващите лекарства и т.н. Само че ГЕРБ не възнамерява по никакъв начин да се погрижат за решаването на тези проблеми. Те дори не са започнали да мислят за това.

А ето, Владимир Путин им даде пример. Каза, че семействата, кои имат повече от едно дете ще бъдат освобождавани от данъци на принципа „повече деца, по-малко данъци“. Няма да им се плащат по 1000 лева на месец, а ще се освобождават от данъци. Така маргиналните групи като роми и други, няма да се напъват да раждат деца, а ще го правят онези, които съвестно си плащат данъците. И точно за тях руският лидер предвижда облекченията, чак до пълното освобождаване от данъци.

Не го ли знаят това от „великата“ партийка ГЕРБ? Защо не го въведат веднага, поне за да започнат да овладяват постепенно демографската катастрофа, която заплашва да унищожи България? Знаят го, но им е по-лесно да се заяждат с Нинова, с БСП, и с левите депутати, да каканижат празни приказки, докато България умира.

Затова трябва да си ходят. Веднага. И завинаги.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *