Черната Златка погна „скапаните лекари в скапаната ни държава“ ! Убили…баща й

Лайф зад паравана

Златка Димитрова побесня след като научи с десет дни закъснение за  случая, при който  родилка почина в болницата в Сливен. Роднините на загиналата жена твърдят, че лекарите скачали върху корема на жената, за да изродят бебето, и това причинило  смъртта й.

Типично в свой стил, вместо да си гледа новия или стария любовник , плейметката  Златка Димитрова избухна в профила си във Фейсбук  с псувни към лекарите и държавата ни.

„Питам се кога ще има наказан лекар за безобразията????  Колко смъртни случаи ще има още??? Кога някой ще влезе в затвора? Егати скапаната държава, в която живея!!!! Думите са излишни и слаби да изкажа справедливия си гняв  към “лекарите”!  Милион пъти съм се сблъсквала  с такива изроди!  И баща ми беше “убит” в бургаската болница от подобен касапин!!! Лекарите са хора без сърца, убийци, бих ги нарекла животни, но животните са по-добри“, написа плеймейтката.

Припомняме, че биологичният баща на Златка почина, докато тя беше в „Биг Брадър“.  Двамата живееха отдавна отделно и тя не се загрижи за болестта му, нито го заведе в София при специалисти, а предпочиташе да се кълчи пред екрана. Наложи се ампутация на единия му крак след гангрена, а после и на втория, защото болестта се разпространи. След това Димитров получи кръвоизрив в мозъка и почина.

Черната красавица нито ден не прекарала до леглото на родителя си. Готвела се за Брадъра и си избирала тоалетите. Едва след като научи за смъртта му, се завтурна да го погребва, а след това не изчака и три дни от трагедията и влезе да реве в Къщата. От непрекъснатото хленчене и едри сълзи и пресилени изповеди спечели симпатиите на зрителите и грабна победата в риалитито.

С две думи използва смъртта на баща си за реклама. Нормалното поведение би трябвало е да се откаже да участва в шоуто, щом е толкова опечалена и да извърши всички ритуали, които се полагат след смъртта на родителя й. Тогава тя не обвини лекарите, а чак сега.

Същите тези лекари я спасиха на косъм от смъртта, когато първото й бебе почина в утробата й. Тогава тя се снима в болницата ден след трагедията и благодари на всички. Направо се размаза.

След раждането на малкия Миро отново засипа медиците с благодарности в интернет.

След това продължи с благодарностите, когато си оперира носа и когато си смени имплантите буквално пред очите на всички във Фейсбук, като пусна и специално клипче от операцията.

Като последно сложи и импланти в дупето си, за да придобие бразилска форма.

Не е ли малко нагло да нарича лекарите скапани и убийци, когато я спасяват, или разкрасяват не за пръв път?

Колкото до починалата родилка, експерти ще кажат мнението си.

А Златка е последният човек, който може да дава оценки на здравеопазването в тази държава.

Ама пуста слава…Нали някой трябва да говори за нея!

И като няма кой да й обърне внимание, тя сама го насочва към себе си.

Сега я чакаме да „скапе“ и виновните за катастрофата в Самоков.

Като сме държава на Златките – кой друг да го направи?

Жалка работа!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Черната Златка погна „скапаните лекари в скапаната ни държава“ ! Убили…баща й

  1. Ако някой е по-скапан от държавата, това е въпросната персона. Като е толкова опечалена, защо го казва чак сега и защо траурът й трая точно един ден и излезе да си показва муцуната по телевизията?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *