Чудо: Появи се нов СПАСИТЕЛ на България! Вижте КОЙ е той! И КАКВО ще направи за държавата!

България отблизо

„Ние сме един кръжок, в който се въртят много хора. Там е много забавно и интересно. Имаме от всички цветове. Виждаме, че на ръководни места остават хора, които не са имали никакво личностно развитие. Но който има качества, ще ги разкрие, дори и само за два мандата“.

Това заяви най-нагло и безцеремонно, милионерът Красимир Дачев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3.

„Идеята е да направим държавническа линия, в която отделните играчи и партии нямат никакво значение“, обявява той с апломб своето кредо .

„Обществото не трябва да протестира против всичко. Нещо са недоволни и онеправдани, но не знаят от какво. Има едно чувство за несправедливост“, назидателно говори новият милионер.

„Нашата идея беше да съберем едно ядро, малка критична маса, която да търкулнем в България и да изчистим най-важните неща“, тупа се по гърдите Красимир Дачев.

„Икономиката върви добре. На нея й трябва малко, за да разберат всички, че тя пълни кошницата. Улицата казва, че са й малко парите, но като произвеждаме малко няма как. Трябва да продаваме скъпи стоки, за да има пари“, завършва безцеремонно милионерът Дачев.

Не знаем какъв е този милионер Красимир Дачев и откъде се пръкна, но неговите „избрани цитати“ говорят много. По всяка вероятност той е от средите на масоните, с този негов „кръжок“, в който имало политици от различни цветове.

Следователно става дума за някакъв надпартиен и над държавен  орган, който се състои от олигарси и политици. И който трябва да дойде на власт. И за два мандата да разкрие на какво е способен.

Но преди това, „улицата“, трябвало да спре да протестира. За да даде карт бланш на новата политико-олигархична мафия да „оправи България“. Досега на власт, също беше политико-олигархична мафия. Но тя се прикриваше зад девет стени и не даваше дума да се издума за сговора между политици и олигарси.

А сега имаме ново развитие. Окуражен от крахът на Борисов, този неизвестен милионер Красимир Дачев направо заявява, че властта трябва да премине към някакъв „кръжок“, който се намира над всички. И който трябва да решава всичко в страната.

Тоест, на власт да дойде мафията, но вече без преструвките на „демократичните“ механизми. Мафията в чистия й вид. Като сборище на политици и олигарси от различни цветове, които окончателно да запушат устата на обществото. Да му кажат още по-нагло, че то е недоволно от нещо, но не знаело от какво.

Защото човек не може да е недоволен от милионерите нали?! Те са „стълбовете“ на обществото. Те „пълнели кошницата“, тоест бюджета на страната. И затова народът трябвало да им се подчинява, а не да недоволства срещу тях.

И още преди да е разкрил докрай своите „идеи“, този милионер започва да си противоречи. Уж икономиката вървяла добре, пък сме произвеждали малко. Ха сега де! Кое от двете е вярното?

И вместо да произвеждаме повече, трябвало да продаваме по-скъпи стоки, за да имало повече пари. Значи въпросният милионер хич не го е грижа за икономиката. За него е важна да продаваме по-скъпи стоки. Да, ако стоките поскъпнат, както това става всеки ден, ще има повече пари. Но за кого? Със сигурност, не за обикновените хора. Както знаем от горчив опит, тези пари влизат в бездънните джобове на такива „милионери“ като Красимир Дачев.

Още нещо. Явно, и този „спасител“ на България, не е чел Конституцията, защото нарича народът, който е суверен на властта…“улицата“. Което на практика означава, че ако след Борисов, изберем такива като Красимир Дачев, ние отново ще попаднем в същия капан, в който се намираме сега.

Затова трябва много да внимаваме оттук нататък. И лозунгът „смяна на системата“ трябва да се изпълни с истинско съдържание. Смяна на капитализма с демократичен социализъм, в който държавата има първостепенна роля. Икономическото чудо в Русия, Китай и Виетнам се случи точно по този модел. Силна държава, която дава възможност за работа на малкия и среден предприемач. Но държи всичко под строг контрол. За да може произведените стоки и пари да отиват в полза на народа. А не в джобовете на разни олигарси.

Това е пътят, по който трябва да се движим и ние. Иначе ще продължаваме да тънем в мизерия. И да слушаме лъжите на мафиотите, които богатеят от мизерията на собствения си народ.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Чудо: Появи се нов СПАСИТЕЛ на България! Вижте КОЙ е той! И КАКВО ще направи за държавата!

  1. БЕСИЛО ЗА БОГАТАШИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ПЪРВО ТЕ НЕ СА БОГАТАШИ СЪС СОБСТВЕН КАПИТАЛ,А С КРАДЕНИ ИЛИ КРЕДИТИРАНИ ПАРИ ,ТОЕСТ С НАШИ ПАРИ ,А СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИ ЛИЗАЧИ И ПОДМАЗВАЧИ ДА СА НА ПОСТОЯННА ЗАХРАНКА ОТ ОБЩЕСТВИНИ И ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ !!! БЕСИЛО И ДЪЛБОКО ЗАРАВЯНЕ ЗА ДА НЕ МИРИШЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО РАЗЛАГАНЕ !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *