Шокиращо видео разтърси България! Ето как системата убива!

България отблизо
Инициативата „Системата ни убива“ разтърси социалните мрежи с видеоклип, в който се показва пълното бездушие на депутатите.
Докато майките в последния работен ден се опитват да им раздадат снимки на страдащите си болни деца преди лятната ваканция и се мъчат да ги трогнат, народните избраници ги подминават, все едно не ги виждат и без грам състрадание.

На видеото се виждат отчаяните опити на майката Вера Иванова да подаде  снимки на депутатите, които слизат от бял микробус и да предизвика съвестта им. Самодейната й акция е увенчана с пълен неуспех.  Никой не я поглежда, не се спира, нито пък взима подадените снимки.  Бързо се обръщат глави и скъпи костюми и политиците се шмугват като забързани марионетки в сградата на парламента.

Явно някой се е оплакал, че разни майки го безпокоят, защото след това камерата улавя как жандармеристи заграждат територията на майките и отцепват  достъпа до сградата на парламента. Вера прави опит да пробие блокадата, но няма никакъв успех да мине през кордона. Двама здрави мъже я хващат и грубичко я избутват обратно в тълпата. В това  време луксозни лимузини минават покрай майките и депутатите продължават да слизат от тях, отивайки да „служат на народа“.

ВИЖ ВИДЕТО:

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *