Шокиращо РАЗКРИТИЕ: ДПС активно работи за ТУРЦИЯ! Ето какво ПРАВЯТ „българските“ депутати от Движението!

България отблизо

ДПС внесе в парламента проектозакон, който предвижда „по ускорен ред да се възстанови българското гражданство на всички изселници от 50-те и 70-те години“, които тогава сами са избрали да се преселят в Турция и да получат турско гражданство, по силата на спогодба между България и турската държава.

„Тези хора са лишени от българско гражданство несправедливо. Те са родени в България и всеки ден мислят за България, заяви пред камерите на btv, един от вносителите на законопроекта, депутатът от ДПС Хамид Хамид.

ДПС призова парламента да синхронизира българското законодателство с европейските стандарти. И да премахне дискриминационните текстове, основани на национална или етническа принадлежност.

С други думи, „българските“ депутати от ДПС искат да се даде наново българско гражданство на всички, които преди 40 или 50 години са се отказали доброволно от него по силата на спогодба между България и Турция. Тези хора доброволно се определят като „турци“ и отиват в своята родина Турция.

Между другото като хора с турско етническо самосъзнание се определят и сега самите депутати от ДПС, както и техния електорат. Именно по тази причина те смениха отдавна българските си имена с турски. Като по този начин показаха, че не считат България за своя родина, а само за място, където по ирония на съдбата, живеят.

Въпросът е, след като се смятат за турци, не признават българската именна система и носят турски имена, какво правят в българския парламент? И кой им дава право да внасят законопроекти, които предвиждат стотици хиляди хора, които живеят в Турция от десетки години, и които отдавна са забравили българския език, да получат българско гражданство?

Между другото, самото турско законодателство забранява двойното гражданство. Такова гражданство се допуска само по отношение на турците, които някога са живели или са били родени в България.

А това говори само за едно. Анкара иска да има още по-голямо влияние върху българската политика. И България да стане протекторат на Турция.

Точно това каза и Юлиян Ангелов, депутат от коалицията „Обединени патриоти“. „Спрете да лъжете и да обслужвате чужди интереси“, заяви той, цитиран от „Фокус“. „Целта на вашия проектозакон е много прозрачна. Турция да има още по-голямо влияние върху България и българската политика“.

Преди дебатите, министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов излезе с призив депутатите да защитят България. А евродепутатът Ангел Джамбазки смята, че Турция не само не трябва да бъде приемана в ЕС, но и трябва да й се наложат санкции. И то именно, заради политиката на етническа, икономическа и религиозна експанзия спрямо нейните съседки. И на първо място спрямо България, която е най-потърпевша от турската експанзия.

Следователно, и депутатите от патриотичния блок, и представители на правителството смятат, че ДПС обслужва чужди интереси. Значи работи за чужди държави. В случая за Турция.

Ето това е за съжаление „българската“ партия ДПС. Тези хора се смятат за турци и се отказват дори от българските си имена. Но твърдят, че обичат България. И искат да са нейни граждани.

По-голямо лицемерие от това, май виждаме само в действията на Борисов, който отдавна се позиционира като най-големия приятел на Ердоган.

Такива хора ни управляват. Турци и приятели на турците. После се чудим защо сме на това дередже.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Шокиращо РАЗКРИТИЕ: ДПС активно работи за ТУРЦИЯ! Ето какво ПРАВЯТ „българските“ депутати от Движението!

  1. АМА ВИЕ МНОГО КЪСНО СЕ УСЕТИХТЕ ГОСПОДА -ПОЧТИ СЛЕД 30 ГОДИНИ ! АМА ТРЯБВАШЕ ДА ВИ СЕ КАЖЕ ПРАВО КУМЕ В ОЧИ !ОТ КОЛКО ВРЕМЕ МЪРМОРИМ ЧЕ ДПС Е ИЗВЪН КОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ НО НИКОЙ НЕ СИГНАЛИЗИРА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД -ЗАЩО ?КОЛКО ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ ИМА В ТУРЦИЯ И КОЛКО ОТ ТЯХ СА В ПАРЛАМЕНТА ИМ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *