Шок! Политик призова Борисов да вземе ножа и…

България отблизо
Непрекъснато попадаме в жалки ситуации. Например това, че умиращата България беше, преди известно време, председател  на разпадащата се Eвропа.
Това заяви  председателят на ”Ред, законност и справедливост” проф. Атанас Семов.

Председателството може и да е било успешно, ако го измерим в срещи, похарчени пари, атракции и безсмислени дискусии. Но на обикновените хора им изглеждаше като  хоро по време  на погребение.

Играхме ролята на БДЖ, която извозва вагони за смет. Извозва безсилието си, извозва окапващата нация, извозва емигранти, които бягат от страната ни, за да се спасят.

Председателството съвпадна и с погребението на част от страната ни. За пръв път паднахме под 7 милиона души, заедно с избягалите в чужбина.  Ние сме умираща нация по думите му, каза Семов с умиращи болни и лекари, превърнати в чиновници.

 

На другите държави, градовете им са по 6 млн. души, ние имаме 30 области и 260 общини, захвана бюрокрацията Семов. „Имаме 7-8 пъти повече администрация от необходимото“, заяви той.

 

Нищо добро и съществено не се прави, разпали се Симов.

 

Алтернативите пред министър-председателя Бойко Борисов или да хваща ножа и да реже дълбоко, или да хваща пътя, отсече Семов. България няма повече историческо време, категоричен е той. „Няма предвид да се режат глави, а тумори в държавното устройство“, обясни юристът.

 

Да се борим с чудовищно развитата администрация, поиска Семов.

Европа няма да се втурне да спасява нашата граница. Европа мисли, че цялата България е една бразда – граница. Там не ни имат за съществена част от Евросъюза, а само за донор, от който могат да грабят ресурси и хора, завърши професорът.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Шок! Политик призова Борисов да вземе ножа и…

  1. СЕМОВ Е ПРАВ,НЕ САМО МНОГО ,АМИ И ФАЛШИВА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЛКОТО ЩЕШ,КАТО САСЕ НАРОДИЛИ ЕДНИ ЮРИСТИ,АДВОКАТИ ,СЪДИИ ,А НАЙ ВЕЧЕ НОТАРИУСИ – ВСИЧКИТЕ ВСЕ МОШЕНИЦИ !!вСИЧКИТЕ ПРАВИСТИ,А БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ ВИНАГИ НА КРИВО !!!тАМ ТРЯБВА ДА ИМА СЕРИОЗНА РЕГУЛАЦИЯ И СТИГА С ТЕЗИ СЪДИЛИЩНИ ИНСТАНЦИИ !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *