Александър Дугин: ЕС се РАЗПАДА! РУСИЯ ОБЕДИНЯВА СЛАВЯНСКИТЕ народи!

Свят

Съветниците на руския президент Владимир Путин, Александър Дугин и Леонид Савин присъстваха в Скопие на дискусия под надслов „Република Македония в стратегически съюз с Русия“.

Те посетиха столицата Скопие и взеха участие в срещата по покана на Янко Бачев, лидер на партия „Единна Македония“. На тази дискусия Александър Дугин, един от най-близките съветници на Владимир Путин по въпросите на Евразия, заяви, че Русия няма да пречи или да се меси на Македония за членството й в Европейския съюз или НАТО и ще зачита това, което македонският народ реши.

Но Македония, както и другите славянски народи, трябва да имат избор, подчерта недвусмислено Александър Дугин.

Именно затова, по време на дискусията, Дугин и Савин предупредиха гражданите на Скопие, че Западът не е добър избор за Македония. Те заявиха още, че страната трябва да помисли за участие в Евразийския икономически съюз.

Отсега нататък, сподели Леонид Савин, Македония трябва да мисли не за членство в ЕС, който вече се разпада, а за създаване на някакъв балкански съюз. И, разбира се, за присъединяване към Евразийския икономически съюз.

На дискусията Александър Дугин отново повтори своята отдавнашна теза, че сега най-важно е обединението на славянските народи.

Ако се вгледаме по-детайлно в думите на съветниците на руския президент ще видим, че те отразяват святата истина. При това истина, която вече е преживяна и изстрадана от нас, и от всички източноевропейски народи, които имаха нещастието да бъдат вкарани насила в ЕС от своите продажни „елити“.

Най-напред, абсолютно верни и правдиви са думите им, че Македония, както и всяка друга държава, трябва да има избор при вземането на такива важни и дори съдбоносни  за бъдещето на страната, решения. Например, ние, българите нямахме никакъв избор. А и бяхме излъгани за реките от мед и масло, които щели да потекат при влизането ни в ЕС.

Но вместо обещаното всеобщо благоденствие се получи точно обратното. Икономиката на България бе съсипана. Здравеопазване, образование и култура бяха унищожени. 2 милиона души напуснаха родината ни, защото нямаше какво да работят. Избухна невиждана по мащабите си демографска криза, която заплашва да унищожи българския народ.

Цялата тази съсипия ни бе причинена от Брюксел и поставените от него продажни управници, чиято единствена грижа е да натъпчат по-добре джобовете си и да изпълняват безпрекословно заповедите на чиновниците от ЕС. И резултатът е, че в началото на 21 век, страната ни бе превърната в колония.

И ако македонците искат да преживеят същото, тогава могат да изберат членството в ЕС.

Поради тази причина, Александър Дугин и Леонид Савин отправиха тревожно предупреждение към хората в Македония. Те в прав текст им казаха, че Западът не е добър избор за тях.

Нещо повече. Дугин и Савин предупредиха гражданите на Скопие, че няма какво да правят в ЕС, защото той се разпада. Истина ли е това? Трябва да кажем, че за всеки непредубеден наблюдател, разпадането на Евросъюза е реалност, която няма как да бъде игнорирана.

А центробежните сили в ЕС станаха факт, поради простата причина, че Брюксел се опита да наложи тотален контрол върху всяко решение на суверенните европейски държави. И да им вменява задължения, които разрушават тяхната икономика, националната им сигурност и дори техния държавнотворен етнически състав. Като например, задължителното приемане на мигранти ислямисти в страните от ЕС.

Точно затова Великобритания напусна съюза. По тази причина се готвят да го напуснат и други държави като Чехия, Словакия, Австрия, Полша и Холандия.

Затова ЕС наистина се разпада. И няма сила, която да спре неговото самоунищожение.

Ето защо, съветниците на Владимир Путин предлагат на Македония и на България, както и на всички славянски народи, друга алтернатива.

Да се присъединим към Евразийския съюз. Българският народ, в своето огромно мнозинство, отдавна иска да направи това. И хората в Скопие го искат.

Въпросът е ще съумеем ли да се отскубнем от лапите на Вашингтон и Брюксел?

Славянските народи могат и трябва да го направят. Ако искат да имат бъдеще. Защото останалото е мизерия и робска тъмнина.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Александър Дугин: ЕС се РАЗПАДА! РУСИЯ ОБЕДИНЯВА СЛАВЯНСКИТЕ народи!

  1. Този ЕС няма да съществува много,очаква се след изборите в Италия,да дойде новото Правителство,за да излезе от Еврото и по късно от ЕС.Италиянския народ, чака с нетърпение това

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *