Божидар Димитров се закани: Връщам руснаците в България!

България отблизо

Ако партия „Кубрат“, която все пак регистрирахме,  вземе властта, ще се опитаме да решим проблемите с демографската криза, с  липсата на работна ръка, както и с непрекъснато намаляващия брой руски туристи у нас.

Това заяви археологът, историкът, а сега и политик Божидар Димитров. И веднага се заигра с най-тънката струна – обичта на България към Русия.

Първо, ще отменим  лицензионните режими. Ще направим като  Тръмп и ще събудим по този начин икономиката.

След това  ще махнем визите за руски туристи. Всички ще си ги получават на границата. Това е безобразие. Хората искат да дойдат на море, а визите ги прави  една индийска фирма няколко  града на огромната Русия. На туристите им писва и избират други дестинации. И какво се случва? Миналата година у нас са дошли 560 000 руски туристи, а това лято ще дойдат  с 15% по-малко!

Изтърваваме един сегмент, огромен сегмент, който би могъл да харчи парите си у нас, но му се създават изкуствени пречки.

Как така въпреки визите в  Гърция почиват  4 милиона руски туристи, а в Турция – 6 милиона? Просто правилна икономическа политика на тези страни! И добро отношение.

Не стига, че имаме визи, ами и непрекъснато говорим срещу Русия с езика на омразата! Е, кой човек ще се чувства уютно на почивка у нас, ако е прочел поне няколко изказвания на наши политици за родината си, за народа, за самия себе си? А в интернет е пълно с такива коментари.

Божидар Димитров не само смята да върне руските туристи.

Той ще се бори и за съвсем различно управление на държавата. Това, което ние наричаме наша крайна  цел за възход и величие на България, е превръщането й в  президентската република.

Няма да има безпринципни коалиции, няма да има политическо номадство.  Ще управлява единствено президентът, като се съобразява със собствената си програма.  Виждате, че  най-голям възход и просперитет имат  страни, които са президентски републики. Това са  Русия, САЩ, Франция, Турция, Чехия. Не е лош и френският модел, каза Димитров.

Като всички предизборни обещания и това звучи примамливо, та чак сладникаво.

И ако не познавахме човека, който прави тези изявления, можеше и да му повярваме.

Само че той е яка патерица на ГЕРБ и няма как да изтрие политическото си минало.

И най-важното – президентска република – добре.

Но с президент кой?

Румен Радев, или Божидар Димитров?

Та нали само преди няколко месеца нарече Румен Радев „ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО“? Виж ТУК

Значи  просто се с новата партия се подготвя почвата за Бойко Борисов да ни управлява още 10 години.

Е, няма да стане!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Божидар Димитров се закани: Връщам руснаците в България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *