Борисов разкри кой го накарал да спре „Южен поток“. Истината ще ви изуми!

България отблизо

На последното за годината правителствено заседание министрите от кабинета „Борисов 3“ направиха отчет за постигнатите резултати. Там премиерът Бойко Борисов оповести кои е един от най-страшните бичове. По време на заседанието премиерът разкри и истинската причина за спирането на „Южен поток“.

„Южен поток“ бе спрян заради корупция. Не заради друго. Щяхме и него да защитим. И не случайно сега строителството за него е с един милиард по-евтино“, категоричен бе премиерът.

„Масово в страната се уплашиха щом видяха, че от вчера полиция и прокуратура разследват какво се случва в Перник. Сега там се работи всеки ден, всеки час“, заяви Борисов по повод водната криза в Перник. Премиерът се обърна и към министрите си с думите: „Можем ли да обединим всичките ВиК в едно дружество? Подобен проблем като този в Перник има и в Плевен, Шумен, Добрич и други“.

Борисов коментира и горещата новина от икономически министър Емил Караниколов, че има „един кран, с който можеш да пускаш и спираш водата на цял Перник“. „Това е безумие. А се случва точно преди изброите“, отсече Борисов.

Каква корупция, премиерът не уточни.

Удобно забрави и че „Южен поток“ щеше да минава през България и печалбите от това щяха да са много по-големи, тъй като ние щяхме да разпределяме газта. А Турция изобщо не влизаше в сметките.

Колкото до това, че щял да се пребори да го строим, има ли някой да повярва?

Или, че се е борил срещу корупцията.

Първото означава да се опълчи на ЕС и САЩ, а второто на самия себе си.

Звучи невероятно, нали?

Tagged

1 thought on “Борисов разкри кой го накарал да спре „Южен поток“. Истината ще ви изуми!

  1. БОКО МЕНТАТА И В МОМЕНТА НИ ВЗИМА ЗА МЕЗЕ. КАТО ОЩЕ НИ СМЯТА СИТЕ НА КУП И ПООТДЕЛНО ЗА НЕКАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ ОТ ОЛИГОФРЕНИ, КОЙТО ТОЙ МОЖ МАМИ И ЛАЖЕ КОЛКОТО СИ САКА, И ОНИ ДА МУ
    ВЯРВАТ КАТО НА ГОСПОД. ГОТОВ Е ДА НИ ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ МОМЕНТАЛНО.ЗА СТОТИНКИ, И ГАРАНЦИЙКИ ЧЕ ВЕЧНО ЩЕ Е НАВЛАСТ. АКО МУ НАРЕДИ НЯКОЙ ОТ КРАВАРСКО, ЕС, ЕСОВСКИЯ КОМАНДЕН ЦЕНТЪР, ЧИИТО ИНСТРУКЦИЙКИ ЧЕТЕ, КАКТО СЕ ПОХВАЛИ НЕОТДАВНА ДЕНОНОЩНО И ЗНАЕ НАИЗУСТ. НАРЕДИХА МУ ДА СПРЕ „ЮЖЕН ПОТОК“,КОЙТО ЩЕШЕ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА ДА НИ УСИГУРИ ЕВТИНИ КАЧЕСТВЕН ГАЗ ЗА ПОЛВАНЕ, А ЗА ТРАНЗИТА НА ГАЗТА ПРЕЗ НАШИТЕ ТРЪБОПРОВОДИ И ТЕРИТОРИЯ ЩЯХМЕ ДА СПЕЧЕЛИМ СТОТИЦИ МИЛИОНИ, КОИТО СЕГА ЧРЕЗ „ТУРСКИЯ ПОТОК“ отиват в джобоветена турците, на Турция.
    А НА НАС КАТО НА МАЛОУМНИ, САЩ НИ НАТРАПВАТ, НАЛАГАТ ДА ИМ КУПУВАМЕ МНООГО ПО – СКЪПИЯ АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧНЕН ГАЗ, КОЙТО ТЕ ЩЕЛИ ДА НИ ДОКАРВАТ С КОРАБИ ЧААК ОТ САЩ. И КОЙТО НИКОЙ ГО НЕЩЕ, ЗАЩОТО Е МНООГО СКЪП. ОСКЪПЯВЯТ ГО ПРЕВОЗА ОТ ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ И ПРЕВРЪЩАНЕТО МУ ОТ ТЕЧНОСТ В ГАЗ И ОБРАТНО. КОЕТО ИЗИСКВА СКЪПА ТЕХНИКА И ГОЛЯМ РАЗХОД НА ЕНЕРГИЯ И ЧОВЕШКИ ТРУД КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛАВ БЕЛЕНЕ, СТРОЖЪТ НА КОЯТА Е СПРЯН ОТДЕСНИТЕ БАНДИТИ НА СДС, НА КОСТОВЦИ, И КОЯТО ТОЙ, ПОСЕЩАВАЙКИ СТРОЕЖА ОБЯВИ ЗА ОБИКНОВЕН „ГЬОЛ“, И СТРОЕЖА НА КОЯТО ВМЕСТО ДА ПОДНОВИ ОТНОВО ПОСТРОИС БЪРЗИ ТЕМПОВЕ … ЗАМРАЗИ ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ.
    РУСНАЦИТЕ ЧРЕЗ „международния арбитражен съд“ ни осъдиха. И ИМ ПЛАТИХМЕ НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА ЕВРО КОМПЕНСАЦЙИ. ЗАТОВА, ЗАЩОТО СМЕ ЗАМРАЗИЛИ СТРОЕЖА НА АЦ“БЕЛЕНЕ“ БЕЗ ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ, ЗА КОЕТО ТЕ СА ПРЕТЪРПЕЛИ КАТО СТРОИТЕЛИ НА ОБЕКТА НЕОСНОВАТЕЛНО,ГОЛЕМИ ЗАГУБИ. .
    И ВМЕСТО ДА ТЕГЛИ НА УМ ИЛИ НА ГЛАС ЕДИН СИКТИР НА КАРАВАРИТЕ,САЩ… И ПРОДЪЛЖИ СТРОЕЖА НА БЪЛГАРСКИЯТ ГАЗОВ „ЮЖЕН ПОТОК“ И СЕГА ДА СМЕ ПРЕНАСИТЕНИ С РУСКИ ЕВТИН И КАЧЕСТВЕН ГАЗ, И НАШИТЕ ТЕЦ–ОВЕ ДА РАБОТЯТ НА ГАЗ, С КОЕТО НЕ СЕ ЗАМЪРСЯВА ВЪЗДУХА.
    ГЕРБ БАНДИТЕ СЕ УРЕДИЛИ И С 343 ФИРМИ И ФИРМИЧКИ НА НАШИ ХОРА, И ЗА НУЛА ВРЕМЕ ВНЕСОХА ЦЕЛИ ВЛАКОВЕ, ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ОТ ПАКЕТИРАН И ПРИГОТВЕН ЗА ИЗГАРЯНЕ ПРОМИШЛЕН И ВСЯКАКЪВ БИТОВ И МЕДИЦИНСКИ БОКЛУК, КОЙТО ДА БЪДЕ И БЕ ИЗГОРЕН СРЕЩУ СОЛИДНО ЗАПЛАЩАНЕ В НАЩИТЕ ТЕЦ/ТОПЛОЦЕНТРАЛИ/.. С което замърс и отрови, замъъъъъърси въздухът над цяла България, и увреди здравето на на всички без изключение българки и българки. Особено на децта, малки и големи, на възрастните и болнави, като на мноого от тях помогна по- отрано да напуснат … да си отидат праждевременно.
    БЪЛГАРИЯ Е НА 2- РО МЯСТ В СВЕТА
    ПО – СМЪРТНОСТ… ОТ 188 ДЪРЖАВИ В СВЕТА.
    НА 1-ВО МЯСТО Е ЕДНААФРИКАНСКА ДЪРЖАВА „ЛЕСОТО“ В ЮЖНА АФРИКА.
    ОТ ГОДИНИ СМЕ ТВЪРДО ЕДНА ОТ ДЪРЖАВИТЕ С НАЙ- ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В СВЕТА, КАТО ИМА ДЪРЖАВИ КОИТО СА ВЪВ ВОЙНА, И СМЪРТНОСТТА КАТО ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е МНООГО ПО- МАЛКА ОТ НАШАТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *