Борисов си пожела ГЕРБ да управлява още 100 години напук на душманите. Ето какво каза и за скандалните записи.

България отблизо

По повод данните на социолозите, че ГЕРБ покачва доверието си Борисов отвърна: „това, което правим е за хората. Дано и нашата партия изкара 100 години.

Ще видите разликата как Северозапада ще живне, прекрасна природа“. За това, че някой се опитва да клати държавата Борисов каза: „като наближат избори започват един и същи работи“. Припомняме, че вчера премиерът пусна монтирано видео на песента на легендарната хип-хоп група „Ъпсурт“ – „3 в 1“ с негови думи, а повод за това стана завъртял се в социалните мрежи аудио запис, за който се твърди, че е с гласа на Борисов.

За укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков и новите му смс-и, които твърди, че са с премиера Борисов той коментира: „Нека си пише човекът, всеки може да пише, аз строя“.

Припомняме,  че днес на рождения си ден той пак обикаля магистралите и демонстрира силна загриженост за България и народа. Само за месец е посетил АМ“Хемус“ поне пет пъти.

Борисов неочаквано разказа и своя лична случка  как навремето като каратист са го черпили саке, което му се сторило много сладко, но се оказало, че е силно. „Завъртя ми се всичко и започнах да повръщам. Веднага потърсих лекар и затова оттогава не близвам“, отсече премиерът на въпрос за вчерашния фалшив запис, на който се опитали да му вкарат думи в устата, а и да го изкарат пиян.  „Има такива гадове, правят гадни неща. Но за мен е важно да работим за хората. Всички знаят какъв съм и как се работи с мен. Ето и кметовете са тук“, заяви Борисов. 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *