Ванга за 2022 година: Ще падне огнен дъжд и дракон ще разплаче света!

България отблизо

Ванга почина преди 25 години, но все още има хора, които твърдят, че тя е оставила след себе си куп предсказания. Борис Кючуков например казва, че е запазил записи, в които се говори за събитията през следващата година.

Борис Кючуков е един от тези, които посещават Ванга през 1993 г., за да разберат за личното си бъдеще. Според него, легендарната ясновидка е предсказала точно съдбата му.

„Тя каза: „Не се отчайвай, всичко ще се промени за теб. Ще минат години и няма да си сам в приключенията си. Ще потекат реки от грозде.“ Случи се така, че година по-късно ми предложиха стара винарна, която е принадлежала на нашия род и след това е била предадена на Централния комитет на партията“, споделя той.

В крайна сметка Борис започва да се занимава с производство на алкохолни напитки и все повече се убеждава в думите на пророчицата. Мъжът добавя, че преди почти 30 години също така е питал Ванга за събития, които ще повлияят на света. Той е записал пророчествата ѝ в тетрадка и наскоро с ужас е разбрал, че предстои повратен момент в историята.

Кючуков уверява: 2 февруари 2022 г. е огледалната дата, на която ще се случи нещо страшно. „Ще падне огнен дъжд. Дракон ще бълва пламъци и ще потекат огнени сълзи“, твърди той, прочитайки предсказанието на Ванга в студиото на предаване по Първи канал на руската телевизия, съобщават световните издания.

Мъжът каза, че под дракон ясновидката има предвид Китай. „Другите страни ще й покажат зъбите си, ще го плашат, но драконът гордо ще се озъби на свой ред и всички ще съжаляват, че са се сблъскали с него“, казва Борис.

Мъжът потвърждава опасенията за предстоящата година, като коментира и ситуацията с огледалната дата. „Двойката символизира енергия. Основното е къде да я насочите. Ако е в отрицателна посока, ще доведе до неблагоприятни събития, разрушения. Ако е в положителна, тя ще донесе добро. Двойката представлява хармония и единство.

Предсказанията, огласени от Кючуков, засягат и технологичното развитие на човечеството: „Хората ще се научат да чуват въздуха, като радио, и телефоните няма да са необходими. Ще се отвори нова вълна… Лявата ръка ще стане като машина, ще получаваме информация и ще я предаваме. Ще махнем с ръка и ще видим всичко като по телевизията. Няма да има нужда от ток. Хората ще прекъснат кабелите“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *