Истината – Новинарският портал

Гербер се изгаври нагло с баба Дора и нещастните животновъди! Вижте какво направи

Цинична гавра с мъката и нещастието на хората, заради зверското избиване на здравите им животни  направи на стената си във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ във Варна Николай Малев.

Той се изгаври и с протестите на българите, които се опитаха да спрат убийствата на овце и кози заради евентуално наличие на вирус, което така и не беше доказано

Малев написа голяма обява, като призова за…“граждански протест против избиването на комари“ и се обяви за спирането на „тези зверства“. А под поста му негови приятели цвилят възторжено, подкрепят го и се гаврят с клетите животновъди.

Питаме се що за човек е Малев, че сравнява овце и кози с комари?

Млякото и сиренето от дърветата ли ги бере?

Когато са го приели в ГЕРБ не са ли проверили умствения му багаж, или само банковата сметка? Не е ли чувал за човещина и съпричастност? Или тези думички не се котират в партията?

Толкова ли е сляп, че за да защити любимия си вожд, застава срещу целия народ? Или е безчувствен и не осъзнава  трагедията на хората загубили животните си?

Тогава как работи за обществото? Как е станал общински съветник? Как се оправя с проблемите на хората, като не ги разбира, или не иска да ги разбере?

Вижте поста му във Фейсбук.

Ние го оставяме без коментар.

Exit mobile version