Изненадващо и СЕНЗАЦИОННО: Борисов ПОДСЛУШВАЛ по време на европредседателството?! Разкритията ШОКИРАТ! Вижте ги!

България отблизо

Разследващият журналист Григор Лилов обяви вчера, че чужда спецслужба е подслушвала високопоставените брюкселски гости на хотел „Маринела“, от първия до последния етаж. Според Лилов, това е станало по време на българското европредседателство.

Това съобщи, като се позова на експерти по националната сигурност, интернет изданието frognews.bg.

Припомняме, че хотел „Маринела“ е елитен хотел в София още от времето преди промените. Тогава, той е бил познат под името „Японския хотел“. Според специалисти, през годините, в него са отсядали множество чуждестранни гости. И е логично той да е бил снабден с подслушвателни устройства от мазето до тавана. Сега хотелът принадлежи на небезизвестния Ветко Арабаджиев.

Нещо повече. Бившият зам. председател на ДПС Осман Октай заяви, че е виждал в хотела на Ветко Арабаджиев „Маринела“, да се събира целия „елит“ на държавата. От Ахмед Доган в компанията на Ветко Арабаджиев, до политици от ГЕРБ, прокурори и съдии. Октай, обаче, не уточнява кои точно политици и прокурори е виждал. Но от откровенията му става ясно, че и той е участвал в тези „сбирки на елита“. Само че по някое време е бил изхвърлен от „Рая“. По всяка вероятност, защото се помъчи да свали Ахмед Доган и да заеме поста му. Сигурно тази е причината, Осман Октай да назове поименно само бившия си шеф Доган, заради голямата си омраза към Сокола.

Спомените на Осман Октай доказват, че хотел „Маринела“ се е ползвал с протекцията на Борисов и ГЕРБ. Както и самият Ветко Арабаджиев. И наистина, кой ще позволи на неизвестния Ветко, да стане прочут „бизнесмен“, ако не е „момче за всичко на властта“?

Но нека продължим разсъжденията си по-нататък. Версията, че чуждо разузнаване, и то руско, е подслушвало в накичения със слушалки от българските спецслужби хотел, не е много вероятна. Особено като знаем, че за Борисов всичко руско е лошо и следва да се гони и преследва. Да не говорим, че ЕС не разполага с никакви свръхсекретни тайни, за да е необходимо руснаците да подслушват. Дори от руска гледна точка, сигурно е губене на време, да се занимават с брюкселските чиновници. Те не са толкова интересни за тях, колкото американските например.

Но кой тогава е подслушвал пристигналите в София чиновници от Брюксел, по време на българското европредседателство?

За да разберем, трябва да си зададем два въпроса. Кой е предложил „гостите“ от Брюксел да бъдат настанени в хотел „Маринела“? И защо всъщност беше ударен, ни в клин, ни в ръкав, Ветко Арабаджиев?

Първият въпрос има лесен отговор. Министър за европредседателството беше, специално назначената от Борисов на тази длъжност, Лиляна Павлова. Без да споменаваме, че и самата длъжност бе измислена от Вожда на герберите. Защото кому бе необходимо да се открива специално министерство, само за няколко месеца председателство на ЕС? И то при положение, че има цяло министерство на туризма. И в компетенциите на хората там, както и на други ведомства, е именно да посрещат гости от чужбина.

Но явно Борисов предварително се е подготвял за подслушването. И не е искал много хора да се бъркат в цялата работа. Всичко е трябвало да бъде свършено от един набързо и тайно формиран малък екип, начело с Лиляна Павлова. Който да предложи брюкселци да бъдат настанени именно в хотел „Маринела“.

На вторият въпрос защо бе ударен Ветко Арабаджиев също не е трудно да се отговори. „Ударът“, който всъщност не беше никакъв удар, а само медийни манипулации, защото Ветко си е на свобода, по всяка вероятност е бил предназначен за отвличане вниманието на „широката публика“. За да „докаже“, че Борисов, не само няма никакво вземане – даване с Ветко Арабаджиев, но и го гони за разни далавери.

Така, хем Борисов се прави на много загрижен за еврочиновниците като им отделя специален хотел, хем чрез този „много специален“ хотел осъществява тайните си планове да чува какво си говорят насаме неговите „авери“ от ЕС.

И остава да отговорим само на още един въпрос. Защо му е било на Борисов да подслушва „приятелите“ си от Брюксел? Ами много просто. Вождът усеща, че около него се мъти нещо. Че въпреки целувките с Юнкер и галенето по главата, вече не е много любим на брюкселската върхушка. И че по всяка вероятност, се готвят да го свалят от власт.

И сигурно, за да подразбере какви са плановете по отношение на неговата персона, се е наложило такова „бляскаво“ посрещане на брюкселските чиновници, в натъпкания с подслушвателни устройства хотел.

С други думи, Борисов отново се грижи за себе си. А народът е последната му грижа. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Изненадващо и СЕНЗАЦИОННО: Борисов ПОДСЛУШВАЛ по време на европредседателството?! Разкритията ШОКИРАТ! Вижте ги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *