Киев и ЦРУ не се научиха: Пак искат да убиват Путин, този път с невероятно оръжие!

Свят

Теоретично американските разузнавателни служби са способни да елиминират руския президент Владимир Путин по същия начин, както лидера на Ал Кайда Айман аз Зауахири.

 

Това каза генерал-майор от резерва на СБУ Виктор Ягун в ефира на телевизия Еспресо.

Но…имало едно „но“.  Трябвало да се разбере, че системата за противовъздушна отбрана, която защитава Путин, както и преносимата противовъздушна отбрана системи и радарни системи, може да попречи на елиминирането“, каза Ягун, цитиран от УНИАН.

Според него операцията по ликвидирането на Зауахири потвърждава неограничените възможности на американските разузнавателни служби.

Ние, обаче, имаме един въпрос. Като са толкова неограничени възможностите на ЦРУ, защо досега не са ликвидирали Путин. Или може би искат да го убият само с думи?! Май само това им остана като „оръжие“. Е, това със сигурност няма да им се удаде. Не за друго, а защото Путин си служи невероятно добре с думите. И оборва с тях всеки противник.

Явно има друг отговор. Киевци и ЦРУ „чакат“, защото възможностите им да се противопоставят на Путин или заплахите им да го убият са толкова нищожно малки, че клонят към абсолютната нула.

Така че засега елиминирането на Путин ще почака. Защото наред е елиминирането на Киев и Запада.

Превод: БЛИЦ

Tagged

1 thought on “Киев и ЦРУ не се научиха: Пак искат да убиват Путин, този път с невероятно оръжие!

  1. Това е повод малко да се посмеем!
    Нещастници,тия които още вярват че,Русия ще претърпи поражение,купувайте си билете за най-далечната дестинация,но незнам дали и това ще Ви помогне от ,,дългата ръка“!Възмездействието ще бъде безпощадно!Вярвайте ми!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *