Кирил Петков: Борисов ме излъга! Притисна ме до стената, ръце извива

България отблизо
В понеделник Бойко Борисов имаше лична покана от мен да седнем да говорим по всички въпроси. Вместо това аз разбрах, че те ще ни дадат техния документ в деня на оставката, а дотогава ще се случват тези моноспектакли – няма никакъв смисъл от това. Това каза Кирил Петков от ПП-ДБ в отговор на днешното изказване на Бойко Борисов.

Напомняме, че Борисов заяви, че на 5 март ще представят коалиционното споразумение, на 6 ще го дадат на ПП-ДБ да го четат, а 8 март Денков и Габриел ще са приключили оценката на министрите.

 

„Това, което ме озадачава, е, че оценките на министрите на Денков са готови от 4 седмици и чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари – никакъв обратен официален отговор“, допълни Петков.

 

Според него „няма смисъл да дават документа в деня на оставката“ и „има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент“. „Ако стане грешка, няма достатъчно време или се опитват чрез пресиране на времето да постигнат някакви резултати – то отговорността ще е изцяло тяхна“, категоричен бе той.

 

„Скептичен съм към реалната идея за това колегите да се договорят с нас и имам чувството, че се правят моноспектакли, които да стигнат до потенциални избори“, заключи Петков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *