„Ланцет“ превърна в пепел немска „супергаубица“ PzH 2000! И Видео

Свят

Безпилотен дрон „Lancet“ изгори немска „супергаубица“ PzH 2000, която се смята за едно от най-добрите и скорострелни самоходни оръдия в света.

 

Операторите на БПЛА разкриха огневата позиция на германската самоходна установка Panzerhaubitze-2000, маскирана в горски пояс, пишат чуждите издания.

Попадението е предизвикало детонация на боеприпасите на гаубицата, което е довело до пълното й унищожаване.

Руските сили извършиха серия от ракетни удари и удари с безпилотни летателни апарати срещу военни райони в Украйна на 6-7 юли.

Безпилотните дронове продължават да демонстрират своите отлични качества на фронта. Необходимо е, обаче, операторите на дронове да бъдат много добре обучени, за да реагират бързо на всяка подадена информация и да могат да преценят кога е най-ефективно дронът да нанесе удар.

А руските оператори воюват вече доста време и са научили всички тънкости до съвършенство. Затова и ефективността на тяхната работа е толкова висока навсякъде по фронтовете.

Губернаторът на Омска област Виталий Хоценко заяви на 7 юли, че университетите на Омска област ще създадат изследователски център за дронове в град Омск в съответствие със заповедите на руския президент Владимир Путин за увеличаване на производството на дронове. Хоценко каза още, че Омският авиационен колеж ще предлага акредитации за оператори на дронове.

Ето видеото

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *