Младен Маринов се закани: Ще изчегъртам всички! Който пипне моите хора в МВР да знае, че десетки хиляди са зад мен!

България отблизо

Бившият вътрешен министър Младен Маринов изригна с гневен коментар във „Фейсбук“ срещу служебното правителство и действията му, засягащи високите етажи на МВР. 

Публикацията на Младен Маринов:

„Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската институция на Република България и е призвано да бъде представител на българската държавност, се е опитало да оправдава чистките в МВР на днешната безконтролна власт като използва моето име.

Разбирам от изявленията на това лице, че всъщност сега в МВР се занимават само с едно – да чегъртат „хората на Маринов“. Искам да предупредя същото лице, че ако ще изчегъртват „хората на Маринов“ от МВР едва ли ще им стигне краткия мандат, както и канцеларската хартия, за да напишат всички заповеди за уволнение.

А служебният им министър ще си остане сам-самичък в кабинета и без нито един полицейски служител. Защото за 30 години професионална кариера в българската полиция не си позволих да обидя или да нагрубя колеги и смятам огромната част от българските полицаи за мои приятели.

И без да ви плаша, г-да чегъртачи, но сте се захванали с непосилна задача. Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията. Просто са много. Десетки хиляди!

А на Вас, колеги, ще Ви кажа само едно: Спокойно, и тези недоразумения ще си тръгнат. И после, както винаги сме го правили, заедно ще възстановяваме ДЪРЖАВНОСТТА!“.

Tagged

1 thought on “Младен Маринов се закани: Ще изчегъртам всички! Който пипне моите хора в МВР да знае, че десетки хиляди са зад мен!

  1. Мутра нескопосана… Тъп си, грозен, пък и нагъл! Аз пък съм ЗА смъртното наказание за теб и подобни пумияри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *