Истината – Новинарският портал

Нечувана наглост! Докато президентът почита паметта на героите на Петрова нива, хората на Борисов бият журналисти!

Служител на правителствената пресслужба си е позволил днес грубо отношение към пловдивски журналист.

Той е ударил силно в ръката кореспондент на две печатни медии по време на посещението на премиера Бойко Борисов край пловдивското село Маноле.  Жената, която е ударена коментира, че ръката й е подута, но не е фатално и няма нужда от медицинска помощ.   Всички пловдивски журналисти се изправиха на нокти след инцидента.

Попитан от друг журналист  дали е нормално това което се случва Борисов отговори, че не знае за какво става въпрос, но след като му се разказаха, веднага е наредил на служителя да намери дамата и да й се извини…

Премиерът бе в Маноле, където заедно с министър Боил Банов изкачиха най-голямата могила на Балканите, а ръководителят на разкопките доц. Костадин Кисьов им разказва повече за откритията и значимостта на обекта.

На днешния ден президентът Радев и много политици заминаха за Петрова нива, за да честват годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

Както винаги, премиерът избяга от близка среща с президента и демонстративно се изкачи да гледа могила, която винаги би могъл да посети.

Той не застана до президента нито на 3 март, нито на 6 май.

Сега се изкачи чак на могилата и помъкна придворните медии със себе си.

За нещастие една от журналистките го попитала защо не е на Петрова нива и в отговор получила удар по ръката от представител на пиар службата.

Оставяме фактите без коментар!

Exit mobile version