Николай Малинов: Горд съм, че ме включиха в санкциите! Това означава, че съм на прав път!

България отблизо

Горд съм, че съм включен в списъка „Магнитски“, това е доста добра оценка за работата ми.

 

Това заяви пред БНТ председателят на движение „Русофили“ и на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов, който е сред санкционираните от САЩ българи по „Магнитски“.

„По отношение на публични финанси аз никога не съм имал достъп до тях, избягвал съм да имам такъв.

Вие помните ли, като паднаха обвиненията на съдията, който ме пусна да си получа наградата от Путин, какво стана – падна ли от списъка „Магнитски“ или остана? Естествено паднаха всички обвинения.

Съдията го избира компютър, той няма време да направи връзка с подсъдимия, доколкото са ми обяснили моите адвокати.

В над 80-90% от случаите лицата са пускани да пътуват, какъвто е и моят случай. По никакъв начин не виждам някаква връзка или вина за нещо. Аз не виждам логика“, заяви Николай Малинов заради повода да бъде включен в санкциите „Магнитски“ – че е подкупил съдия, за да пътува до Русия, както твърди Министерството на финансите на САЩ.

Не съм подкупвал никого, защото не е имало нужда, добави Николай Малинов.

Tagged

1 thought on “Николай Малинов: Горд съм, че ме включиха в санкциите! Това означава, че съм на прав път!

  1. копелето МАЛИНОВ е агент на световния ционизъм !…това е моето заключение след като имах два допира с него !!!! ПРЕЗ 2016 г за първи път се срещнах с него на язовир “ …. Копринка „…………….там беше НИНОВА…………..и един омърлян журналист …млад и плешив с неизпрани дънки поне от 6 месеца …имаше и десетина руснаци …атлетично сложени …./ не твърдя обаче че са етнически руснаци /……беше и бъдещия ни президент Р радев лансиран от БКП/ БСП за президент…….имаше и представители на ГЕРБ !!!!Всичко се охраняваше от група обилно татуирани млади мъже ……..мероприятието беше на “ РУСОФИЛИТЕ “ Малинов излезе на трибуната обут в дънки тип “ ЦИГАРА “ синкава риза и някакво сако светло на цвят !!!! Представителя на ГЕРБ искаше да изнесе приветствие но беше освиркан …..след което Малинов скастри тълпата от СТАРЦИ някога по времето на СССР ходили на работа в Коми и там бяха в качеството им на “ РУСОФИЛИ “ ТОГАВа не знаех кой е той …………………Месеци по- късно , отидох в централата им , за да помоля за помощ / имах идея /……..и научих че Малинов е избягал от БСП защото не можал да се добере до властови пост !!!! Централата им беше в НАТФИЗ…..на първия етаж държаха цели три канцеларии имаха такива и на третия етаж …..където разговарях с един мъж на 71 г ……/ не казвам името му съвсем умишлено / който ме разказа нелицеприятни неща за Н. малинов ……Направи ми впечатление че ВСИЧКИ пушеха където им падне а тъкмо беше излязал закона за тютюнопушеното !!!!! Таааааааааа не знам да е имало момент ПУТИН да награждава пред цял свят някого за РУСОФИЛСКО ОТНОШЕНИЕ ……………..но миналата година се прочухме с ренегата Н. Малинов ……който дори говори самостоятелно по една руска телевизия на лош руски език и ние със съпругата ми го гледахме ! Едва тази година след началото на войната в Украйна и неадекватните руски военни действия разбрах цялата същност и цели на тази война ! РАЗБРАХ че и ПУТИН има майка ЕВРЕЙКА ………фамилията му на еврейски е “ ШЕЛОМОВ „…..цялото му обкръжение е от ЮДЕО- хазари и не от руския етнос хора !!!!! Съмнявам се че николай малинов има еврейска жилки също като Ст. Софиянски С Станишев , Николай Младенов Л. Шулева и стотици други по върховете на политиката в България !!!!! НИЕ сме в плен на ЮДЕО- хазарско – ЦИОНИСТКАТА мафия които за да не бъдат разкрити нарит себе си ЕВРЕИ а в държавата където живеят примерно България всички са с български имена ! нещата са много сериозни и твърдо заявявам че дори през ТУРСКОТО РОБСТВО сме били в по- добро положение отколкото днес под ЮДЕО-ХАЗАРСКО робство !!!! ОРДАТА на хан АСПАРУХ я няма вече ………свършени сме !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *