От последните минути: РУСИЯ побеждава САЩ на… Вижте НЕВЕРОЯТНИТЕ факти!

Свят

Само за петнадесетина години Владимир Путин и руският народ успяха да създадат от пепелищата на разграбената през 90-те години Русия, една силна в икономическо отношение държава, с мощна армия и съвременно въоръжение, за което Западът може само да мечтае.  

Макар че Русия вече притежава ракети със среден обсег на действие като Искандерите, тя създаде и нови супермощни стратегически ракети с далечен обсег на действие като „Булава“, „Сармат“ и „Кинжал“. А свръхзвуковата ракета „Авангард“, която е с междуконтинентален обсег, може да лети със скорост 20 пъти по-голяма от скоростта на звука. Ракетата може да променя височината и курса на полета, затова не може да бъде унищожена от противовъздушната отбрана. „Авангард“ е направена от нови свръхздрави материали, които издържат на температура до 2000 градуса по целзий. Според Владимир Путин ракетата е като огнено кълбо или ярък метеорит.

Всяка бойна глава на тези междуконтинентални балистични ракети е с мощност 750 килотона. За сравнение бомбата, която Щатите хвърлиха над Хирошима е с мощност 13 килотона.

Тоест само една от тези ракети е в състояние да унищожи цяла Франция, или Италия. Да не говорим за по-малките държави като Полша например. И пак само една от тези ракети е в състояние да унищожи всички големи градове и цялата инфраструктура на САЩ. По простата причина, че огромната част от населението на Щатите е разположена в мегаполисите на около 5% от цялата територия на САЩ. Останалата част от територията на янките е осеяна със скалисти планини и пустини.

И въпреки това, съвсем наскоро президентът Владимир Путин възложи на специалистите от руския отбранително-промишлен комплекс да разработят и пуснат в масова експлоатация в срок до края на 2018 г. едно ново, още по-мощно, сдържащо мераците на янките, средство.

Като се има предвид съвременната обстановка, при която САЩ и НАТО са обградили Руската федерация с обръч от военни бази и ядрени оръжия, Владимир Путин поръча на руските специалисти да разработят принципно нова система за противовъздушна и противоракетна отбрана.

Затова Русия вече завършва подготовката за пускане в серийно производство на най-модерната и най-новата руска бойна система С-500. Тя е способна да работи както на земната повърхност, така и на големи височини. Включително и в близкия Космос.

Такова ново и перспективно оръжие като Зенитно-ракетния комплекс от пето поколение С-500 Прометей ще бъде в състояние да обезпечи пълната неприкосновеност на цялата територия на Руската федерация.

Неслучайно Владимир Путин и специалистите от руския отбранително-промишлен комплекс заявиха, че зенитно-ракетните комплекси С-400 Триумф и С-500 Прометей са в основата на новата и надеждна защита на Русия от каквито и да било опити за нападение срещу могъщата и необятна руска страна.

На практика може да се каже, че до края на 2018 г. Русия ще има такъв мощен и непробиваем противоракетен и противобомбен купол, че всякакви надежди на Запада за „мълниеносна война“ и „светкавично“ унищожение на Русия вече отиват далеч в историята.

И колкото да не се иска на САЩ и колективния Запад, каквито и смехотворни санкции да въвеждат срещу Русия, каквато и яростна русофобия да ги тресе…Истината е, че те или ще се съобразяват с интересите на Русия, както в нейното близко обкръжение, така и по цялата Земя, или ще бъдат принудени да гледат безпомощно как с всеки изминал ден Руската федерация става все по-мощна.

Докато един ден, тя ще бъде в състояние да победи Запада без нито един изстрел.

Такова бъдеще чака янките. Ако не се осъзнаят. Иначе ще научат по трудния начин, че не бива никога да си правят никакви „шеги“ с руския Мечок.

Вижте уникално ВИДЕО  :  Четири ракети „Булава“ излитат едновременно, от подводницата „Юрий Долгорукий“!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “От последните минути: РУСИЯ побеждава САЩ на… Вижте НЕВЕРОЯТНИТЕ факти!

  1. Щом като злото съществува, то и доброто ще възтържествува!

  2. ЗДРАВСТВУЙТЕ БРАТУШКИ ! Мога само да се радвам и възхищавам на успехите ви. Във вас е моята вяра, надежда и любов за доброто на България и народът ни !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *