Истината – Новинарският портал

Патриот издаде: Има много депутати, замесени в далавери за много пари! Ето кои са:

Запорирането на имуществото на Трайчо Трайков стресна депутатите и те се опитаха да го защитят.

В кулоарите тръгнаха различни версии за случилото се, а доста народни представители се стреснаха да не започне да шета метлата и из техните банкови сметки.

Тома Биков посъветва народните избраници да не се месят в работата на КНОПИ. Явно е сигурен, че на неговата врата няма да потропат. Поне засега…

Славчо Атанасов от Обединени патриоти обаче неочаквано заяви, че всички публични личности  трябва задължително и на определени периоди да бъдат проверявани, за да няма злоупотреби. И допълни, че докато е бил кмет е минал няколко такива проверки.

„Сигурен съм, че има корумпирани депутати“, каза той, само че не посмя да им  назове имената.  Обаче пък направи една сериозна подсказка „ Това е много ясно и може да се разбере просто като  като погледнеш колите на паркинга и костюмите, с които са облечени. Няма как с депутатска заплата, колкото и да е голяма,  да си купиш костюм за  7 000  – 8000 лева. Даже  да спестяваш от закуски. Няма как и да се накичиш с аксесоари за огромни суми и да носиш „Ролекс“. Това показва, че или си корумпиран, или тайно въртиш бизнес в противоречие със закона.“

След тези думи мнозина се сетиха за чантите и костюмите на Лиляна Павлова и Десислава Атанасова, за новите премени на Цвета Караянчева, за часовника на Йордан Цонев и доста герберски избраници и за обувките от маркови магазини, с които се разхождат всички.

ДеситУ например никога не се явява с едно и също костюмче на интервю по телевизията, а доста често цъфти на екран. Лиляна Павлова е известна с марковите си чанти, за които каза, че не били чак толкова маркови и скъпи, но вече беше късно.

От „ВОЛЯ“ дамите също си сменят тоалетите като носни кърпички и в никакъв случай не ги купуват от магазините втора употреба.

А благосъстоянието на мъжете в парламента може да се види в гаража. Всеки четвърти кара Мерцедес, или БМВ.

Да.

Видно са корумпирани.

Но има ли кой да ги провери и да го докаже?

Има, разбира се, но няма да го направи.

Защото току виж парламентът останал празен.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

Exit mobile version