Поздрав за рождения ден на Владимир Путин се появи в небето над Лос Анджелис!

Свят

Жители на Лос Анджелис публикуваха в Instagram снимки и видеоклипове как неизвестен самолет нарисува хаштага VVP67 в небето над Холивуд, който според потребителите, е поздрав за рождения ден на руския президент Владимир Путин.

Припомняме, че Лос Анджелис е вторият по големина мегаполис в САЩ с повече от 3,5 милиона души население и още 18 милиона, които живеят в околностите. На предишните избори за президент на САЩ американците поискаха от Доналд Тръмп да подобри отношенията с Владимир Путин и Русия.

Снимки с надпис, направени от различни ъгли, бяха публикувани в социалните мрежи от няколко потребители наведнъж. В същото време един от местните жители публикува видео, от което се вижда, че поздравлението е направено от малък самолет, който обикалял в небето над Лос Анджелис.

В коментарите под снимките, потребителите заявиха, че по този начин някой е решил да поздрави руския президент Владимир Путин за рождения му ден. Самите ползватели също искрено и сърдечно поздравяваха руския лидер и му пожелаха много здраве и късмет.

Президентът на Руската федерация отпразнува рождения си ден в понеделник. Както каза  прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков, Владимир Путин го отбеляза с роднини и приятели, а преди това той се разходи в сибирската тайга.

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *