Продължават мащабните руски ракетни удари! Ето какво се случва!

Свят

Ракетен удар е поразил щаба на едно от подразделенията на чуждестранни наемници в Николаевска област. Това заяви официалният представител на Министерството на отбраната на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков пред чужди медии.

 

„В района на град Николаев щабът на едно от подразделенията на чуждестранни наемници е бил ударен с ракетен удар“, каза той по време на брифинг.

Освен това през деня руската авиация, ракетни войски и артилерия

удариха пет командни пункта на Въоръжените сили на Украйна

в районите на Красногоровка, Невелское, Победа на Донецката народна република, Новогригорьевка и Мирни на Николаевска област. Също така се посипаха удари по 87 артилерийски установки на огневи позиции, жива сила и военна техника в 179 района.

Руските въоръжени сили отблъснаха всички атаки на украинските войски в Краснолиманското направление, като унищожиха четири танка, шест бойни бронирани машини и 12 автомобила.

Продължаващите мащабни ракетни удари имат за цел да минимизират възможностите на ВСУ в координационните центрове, щабовете на чуждите наемници, както и да унищожат западното оръжие, артилерията и бронираната техника на противника.

Така, когато започне атаката на руската армия, украинците няма да могат да се съпротивляват дълго време и ще бъдат принудени да отстъпват, докато не се окажат в някой котел или не се предадат.

Една от основните цели е да се предпази максимално личния състав на руските сили и мирното население.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *